Ανακαλύψτε τις κρέμες προσώπου που έχουν παρόμοια δράση με αυτή του botox

Η καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας σίγουρα βοηθάει να διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό και ανανεωμένο, αλλά όσο ο χρόνος περνάει αυτό δεν είναι αρκετό. Χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόσετε extreme τεχνικές μεθόδους αντιγήρανσης, αρκεί να εντάξετε στη ρουτίνα σας την χρήση συγκεριμένων προϊόντων, για να διατηρήσετε την νεανικότητά σας. Ανακαλύψτε τα τις κρέμες προσώπου που έχουν παρόμοια δράση με αυτή του botox και δείτε ξανά το δέρμα σας να αποκτά την σφριγηλότητα που θέλετε.

Ανακαλύψτε μερικές από τα πιο αποτελεσματικές κρέμες προσώπου και ματιών, που χάρη στη μοναδική τους σύσταση μπορούν και δρουν εις βάθος στο δέρμα σας εμποδίζοντας όλους τους παράγοντες γήρανσης να δράσουν κατασταλτικά για το νεανικό σας δέρμα.

A.G.E. Eye Complex – Skinceuticals

Eίναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, όπου και συνήθως τα σημάδια της γήρανσης κάνουν πρώτα την εμφάνισή τους. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα φλαβονοειδών και συνεργατικών πεπτιδίων, το οποίο μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων, συσφίγγει, τονώνει την περιοχή των ματιών και μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό αναστέλλοντας τη γλυκοζυλίωση  του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Εφαρμόστε την A.G.E. Eye Complex 1 ή και 2 φόρες την ήμερα και δείτε αμέσως την έξτρα «λάμψη» στα μάτια σας.

A.G.E. Interrupter – Skinceuticals

Mια από τις πιο υψηλής απόδοσης καλλυντικές κρέμες με πρωτοφανή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, που προχωρά τη διόρθωση του δέρματος στο επόμενο επίπεδο καταπολεμώντας τη γλυκοζυλίωση και άλλες διεργασίες υπεύθυνες για την γήρανση. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ώριμο δέρμα και ενισχύει το φυσικό φραγμό του δέρματος αποτρέποντας το σπάσιμο, το ζάρωμα και τη λέπτυνση του. Εάν ανήκετε στο ηλιακό γκρουπ 50+, επενδύστε στην A.G.E. Interrupter.  Η καθημερινή χρήση της βελτιώνει ορατά την υφή, την πυκνότητα, το πάχος και τον τόνο του ώριμου δέρματος. Μη ξεχνάτε να την εφαρμόζετε 1 ή και 2 φορές την ήμερα. Θα παρατηρήσετε την αποτελεσματικότητά της από τον πρώτο μήνα.

Liquid Peptides – Medik8

H προηγμένη τεχνολογία της Liguid Peptides έρχεται να αντιμετωπίση το γήρας με ένα μοναδικό αποτελεσματικό τρόπο, που όμοιο δεν έχετε συναντήσει σε καλλυντική κρέμα. Αυτή η εξαιρετικά ενυδατική φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα πεπτιδίων 30% και ένα πρωτοποριακό σύστημα μεταφοράς (drone delivery system) στοχεύοντας σε όλα τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Στη σύστασλη της έρχεται να προστεθεί το υαλουρονικό οξύ δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Εάν τη δοκιμάσετε, θα τη λατρέψετε. Θα νιώσετε αμέσως το δέρμα σας ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και οριστικά πιο σφριγηλό και νεανικό.

Εye Lift Peptides – Medik8

Θέλετε να επιβραδύνετε και να βοηθήσετε στην αντιστροφή των σημαδιών πρόωρης γήρανσης; Το νο1 προϊόν είναι αυτός  ο αναζωογονητικός ορός ματιών,  Εye Lift Peptides, ο οποίος εξομαλύνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Διαθέτει 5 αντιγηραντικά πεπτίδια, όπου ανορθώνουν και συσφίγγουν την περιοχή γύρω από τα μάτια, για ενα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα. Το αντιγηραντικό σύμπλοκο πρωτεϊνών που περιέχει ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας το οίδημα και τη χαλάρωση κάτω από τα μάτια. Στα συν, είναι ιδανικό για χρήση κάτω από το make-up, αρκεί να το αφήσετε να απορροφηθεί καλά πριν το εφαρμόσετε.

Αφήστε σχόλιο