ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

«Summer Skincare»

Η εταιρεία « E-derma », με έδρα στα Γιαννιτσά, οδός Χατζηδημητρίου 18,
ΤΚ 58100,  και η ετερόρρυθμη εταιρεία «SCIN MD EE», με έδρα Παλαιό Φάληρο Αττικής, οδός Αγίου Αλεξάνδρου 65, 17561, ΔΟΥ: Γλυφάδας, ακολούθως αναφερομένη ως «Πάροχος», διοργανώνουν από κοινού διαγωνισμό με τίτλο: “Summer Skincare” με σκοπό την προώθηση των προϊόντων Suntique.

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του Διαγωνισμού στο Instagram η Διοργανώτρια Εταιρεία έχει επιλέξει ως συνεργάτη της την «SCIN MD EE», με έδρα Παλαιό Φάληρο Αττικής, οδός Αγίου Αλεξάνδρου 65, 17561 (εφεξής «Συνεργάτης»).

Ο Διαγωνισμός διενεργείται στο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης: Instagram   ιδιοκτησίας της Διοργανώτριας Εταιρείας E-derma.

  1. Δώρα

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διοργανώνει τον παρόντα Διαγωνισμό με τα εξής δώρα:

  • Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν από δύο (2) αντιηλιακά προσώπου Suntique
  • Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν ή να αντικατασταθούν ή να εξαργυρωθούν.

 

  1. Διάρκεια

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 08/07/2022, ώρα 5 μ.μ. έως και την Κυριακή 17/07/2022, ώρα 12 μ.μ. («Διάρκεια»). Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη Διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού, με πρότερη σχετική ανακοίνωση στον Διαδικτυακό Τόπο.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας, του Συνεργάτη και οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού, καθώς και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Σε περίπτωση κατά την οποία συμμετάσχει στο Διαγωνισμό πρόσωπο το οποίο δεν δικαιούται και αναδειχθεί τυχερός οποιουδήποτε από τα Δώρα του Διαγωνισμού, η συμμετοχή του θα ακυρώνεται, θα εκπίπτει του σχετικού δικαιώματος και δεν θα του χορηγείται το αντίστοιχο Δώρο.

  1. Τρόπος συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να:

  • κάνουν Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο Instagram
  • κάνουν σχόλιο & mention 2 φίλους/ες  στα σχόλια της ανάρτησης
  • κάνουν follow το κανάλι της εταιρείας Suntique (@gr)
  • κάνουν follow το κανάλι της διοργανώτριας εταιρείας E-derma

 

 

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

Τα αρχεία τα οποία θα τύχουν επεξεργασίας από τον Διοργανωτή, με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων, θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στον ως άνω Διαγωνισμό και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής.

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω:

(α) έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους που θα αναρτηθούν στο Διαδικτυακό Τόπο και δεν αντιβαίνει στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, στα χρηστά ήθη και στη δημόσια τάξη,

(β) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν άρθρο,

(γ) δεν αποτελεί, κατά την κρίση της Διοργανώτριας Εταιρείας, αυτή καθ’ εαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης ή αθέμιτης τεχνικής επιρροής στα συστήματα της Διοργανώτριας Εταιρείας ή στο μηχανισμό ανάδειξης νικητών ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του Συμμετέχοντα ή τρίτου.

και

(δ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα της Διοργανώτριας Εταιρείας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Ειδικότερα προβλέπεται ότι αν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε Συμμετέχων στο Διαγωνισμό παραβιάζει ή υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ή και απλές ενδείξεις ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή λογισμικό της Διοργανώτριας Εταιρείας ή τους όρους του Διαγωνισμού με αντικανονικές ενέργειες, η συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ακυρώνεται πάραυτα και η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες Αρχές και να διεκδικήσει αποζημίωση από τα αρμόδια Δικαστήρια για κάθε θετική ή αποθετική ζημία που τυχόν έχει υποστεί από τις παραπάνω ενέργειες. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για δηλώσεις συμμετοχής που απωλέσθησαν ή έφεραν λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία. Οι εγγραφές που δεν συμφωνούν με τους παρόντες Όρους θα τεθούν εκτός Διαγωνισμού.

  1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού

Οι νικητές των Δώρων θα αναδειχθούν βάσει κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Ως ημερομηνία κλήρωσης και ανακοίνωσης των νικητών ορίζεται η Δευτέρα 18/07/2022.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο (2) νικητές.

Κανένας από τους συμμετέχοντες δεν δικαιούται άνω του ενός Δώρου.

  1. Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων

6.1 Οι νικητές των Δώρων θα ενημερωθούν με σχετική ανάρτηση & story στο Instagram.

Οι νικητές θα πρέπει να αποστείλουν με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία τους για την αποστολή των δώρων.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία του Διοργανωτή με οποιοδήποτε τυχερό εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) εργάσιμων ημερών , ή για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), ή σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη ή σε περίπτωση που δεν παραληφθούν τα Δώρα από τους νικητές ή αυτοί δεν επιθυμούν να αποδεχθούν τα Δώρα ή αρνηθούν να υπογράψουν Δήλωση Αποδοχής Δώρου, τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, και η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να διαθέσει το Δώρο κατά την απόλυτη κρίση της.

6.2 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα παραλάβουν τα Δώρα τους με εταιρία ταχυμεταφορών, με έξοδα της συνδιοργανώτριας Εταιρείας. Κατά την παραλαβή του Δώρου του, ο νικητής/νικήτρια υποχρεούται να συμπληρώσει και υπογράψει την Δήλωση Αποδοχής Δώρου, επιδεικνύοντας παράλληλα την αστυνομική ταυτότητά του ή διαβατήριο εν ισχύ, προκειμένου να διασταυρωθεί ότι είναι πράγματι ο νικητής σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

  1. Ευθύνη

Η Διοργανώτρια Εταιρεία και ο Συνεργάτης δε θα ευθύνονται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε Συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στο Διαγωνισμό και ανάδειξης των νικητών. Η Διοργανώτρια Εταιρία θεωρεί ότι κάθε νικητής είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τα οποία δήλωσε.

Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρίας και του Συνεργάτη θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια, ενώ σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

  1. Προσωπικά Δεδομένα

Η Διοργανώτρια Εταιρεία ως Υπεύθυνη επεξεργασίας σε συνεργασία με το Συνεργάτη, ο οποίος ενεργεί ως εκτελών την επεξεργασία, θα επεξεργασθούν προσωπικά δεδομένα των νικητών του Διαγωνισμού σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός ΕΕ 2016/679) και την κείμενη νομοθεσία, με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών αυτού, την ανάρτηση των ονοματεπωνύμων των νικητών στο Διαδικτυακό Τόπο και την απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Ειδικότερα η Διοργανώτρια Εταιρεία θα συλλέξει από τους νικητές το όνομα, το επώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας και την ταχυδρομική τους διεύθυνση. Η Διοργανώτρια Εταιρεία θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα των νικητών σε συνεργάτες της, όπως εταιρία ταχυμεταφορών, με σκοπό την υλοποίηση του Διαγωνισμού και την απόδοση των Δώρων.

Αν οι νικητές επιλέξουν να μην παράσχουν τα Προσωπικά Δεδομένα που θα τους ζητηθούν, το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό και την απόδοση των Δώρων.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία θα κρατήσει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε βάση δεδομένων, είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια ή μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μπορεί να διορίσει (ο «Εκτελών την Επεξεργασία») προκειμένου να διεκπεραιώσει τη διαχείριση των δεδομένων, αποκλειστικά και μόνο με σκοπό τη διενέργεια του Διαγωνισμού. Επίσης, σε περίπτωση που ο συμμετέχων δώσει τη συγκατάθεσή του, τα ανωτέρω ισχύουν και για μελλοντική απευθείας εμπορική προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών της.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία θα κρατήσει τα δεδομένα το πολύ για μέχρι δύο χρόνια από τη λήξη του διαγωνισμού. Θα τα κρατήσει, γιατί μπορεί να υπάρξουν επιλαχόντες ή κάποιος νικητής να αρνηθεί το δώρο του ή κάποιος να προσβάλει τον διαγωνισμό. Ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης και να ζητήσει την διαγραφή των δεδομένων του στέλνοντας email στο info@e-derma.gr. Στην ίδια διεύθυνση email μπορεί να ζητήσει και διευκρινίσεις για τα δεδομένα του.

  1. Δημοσιότητα

Οι παρόντες Όροι, έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο.

  1. Ακύρωση Διαγωνισμού / Τροποποίηση Όρων / Ευθύνη

Η Διοργανώτρια Εταιρεία, διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς και κατά την κρίση της να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα Δώρα, καθώς και να μεταβάλλει τους παρόντες όρους ή /και να ματαιώσει το Διαγωνισμό, με ανακοίνωση στο Διαδικτυακό Τόπο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που τυχόν ματαιωθεί ο Διαγωνισμός, οι Συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας Εταιρείας, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχισή του ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια Εταιρεία για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τον Διαγωνισμό ή την ακύρωσή του.

  1. Αποδοχή όρων

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται.

  1. Πληροφορίες – Παράπονα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 210 9585254 (από σταθερό ή κινητό με αστική χρέωση), ή να αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@phacemedical.com

  1. Δικαιοδοσία – Εφαρμοστέο δίκαιο

Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.