ΟFFICIAL STOCKIST

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ MEDIK8

Η Medik8 είναι ένα βραβευμένο, παγκόσμιο brand φροντίδας δέρματος, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από Ειδικούς Φροντίδας Δέρματος.

Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και δημιουργηθεί από μία ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών, στο ελεγχόμενο με ISO και ειδικά κατασκευασμένο, Ερευνητικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας, στο Λονδίνο | Pangaea Laboratories UK. Η Medik8 δημιουργεί μόνο επαγγελματικής ισχύος φόρμουλες (υψηλές δοσολογίες), με τεχνολογίες που προάγουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα (πατενταρισμένα συστήματα μεταφοράς και καινοτόμες φόρμουλες ενθυλάκωσης), μακράς διάρκειας.

Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 σχεδιάζονται ειδικά για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος, την ακμή, τις ατέλειες, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α

Αυτό το ισχυρό μόριο,  αναδομεί το δέρμα, ενισχύει τη παραγωγή κολλαγόνου για τη καταπολέμηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων,  και εμποδιζει το σχηματισμό υπερβολικής μελανίνης για μία πιο φωτεινή και ομοιόμορφη χροιά της επιδερμίδας.

ΡΕΤΙΝΑΛΔΕΥΔΗ | Η βιταμίνη Α πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο με τις Crystal Retinal. Αυτός ο επανασταστικός ορός τροφοδοτείται από τη ρετιναλδεΰδη, ένα μόριο βιταμίνης Α επόμενης γενιάς, που παρέχει έως 11 φορές ταχύτερα αποτελέσματα από τη παραδοσιακή ρετινόλη.

ΕΥΦΥΗΣ ΡΕΤΙΝΟΛΗ | Με ενθυλάκωση σε polymer reservoir . Καθώς ο ορός εφαρμόζεται στο δέρμα, αποδεσμεύει αργά τη βιταμίνη Α . Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ερεθισμού και εξασφαλίζει ότι τα οφέλη λαμβάνονται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΑΣ … ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Ως ένα από τα αποδεδειγμένα καλύτερα αντιοξειδωτικά στην φροντίδα του δέρματος, η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη καθημερινή ρουτίνα φροντίδας δέρματος. Η ισχυρή αυτή βιταμίνη καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας τη δημιουργία λεπτών γραμμών, ρυτίδων, ηλιακών κηλίδων, καθώς και του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος.

Αλλά η δράση της δεν σταματά εκεί. Η βιταμίνη C εχει ορατά αποτελέσματα στο όγκο και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας παράλληλα τον συνολικό  τόνο του δέρματος, ενισχύοντας τη φωτεινότητα.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ τη βιταμίνη C το πρωί για μία ολοήμερη αστική ασπίδα, ενάντια  στη καθημερινή περιβαλλοντική ρύπανση, που μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του   δέρματος.