Επεμβατική Δερματολογία

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ – ΒΙΟΨΙΑ

Αφαίρεση χωρίς τομή και ράμματα με την χρήση Laser CO2. Συνιστάται όταν υπάρχει υποψία κακοήθους εξαλλαγής, όταν επηρεάζεται η καθημερινή δραστηριότητα του ασθενή και όταν η ελιά αποτελεί αισθητικό πρόβλημα.

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΠΙΛΩΝ

Ψηφιακό σύστημα χαρτογράφησης σπίλων όπου όλοι οι σπίλοι του σώματος καταγράφονται, φωτογραφίζονται και αποθηκεύονται με ένα ειδικό λογισμικό σύστημα ώστε να είναι δυνατή στο μέλλον η επανεξέταση, σύγκριση και διαπίστωση μεταβολών που έχουν συμβεί με την πάροδο του χρόνου. Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε την προηγμένη μέθοδο ECOSCAN.

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κρυοθεραπεία, γνωστή και ως κρυοπηξία ή κρυοχειρουργική, αναφέρεται στη χρήση ψύχους για την καταστροφή και αφαίρεση του παθολογικού ιστού, συμπεριλαμβανομένων και των καρκινικών κυττάρων.

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Είναι αποτέλεσμα υπερβολικής έκκρισης ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες. Εντοπίζεται σε παλάμες , μασχάλες, και πέλματα. Δημιουργεί έντονη ενόχληση με σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής. Αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με botox.

ΒΟΤΟΧ

Αποτελεί το εμπορικό όνομα της βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α, δηλαδή μιας εξασθενημένης πρωτεΐνης δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης. Αφορά άντρες και γυναίκες ηλικίας 25 χρονών και πάνω.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ

Σύγχρονη μέθοδος για την αντιγηρανση και την ανάπλαση του δέρματος. Με τη μορφή της διάφανης γέλης χρησιμοποιείται για την πλήρωση των ρυτίδων, την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αύξηση του όγκου του.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Μεσοθεραπεια Προσώπου αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος. Πραγματοποιείται με την έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα όλης της επιφάνειας του προσώπου, με τη χρήση πολύ λεπτών ενέσεων.

DERMAPEN

Μορφή μεσοθεραπείας με την οποία εκχεουμε ουσίες (διαλύματα υαλουρονικου οξέος, βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες) στο κατώτερο χόριο του δέρματος. Εκεί που δεν μπορεί να διεισδύσει η καλύτερη αντιγηραντικη ή ενυδατική κρέμα.

PEEL

Μια από τις πιο διαδεδομένες μη επεμβατικές μεθόδους για την διόρθωση ρυτίδων, υφής και μελαχρώσεως της επιδερμίδας. Το νέο δέρμα γίνεται απαλότερο, φωτεινότερο και με λιγότερες ρυτίδες, πανάδες ουλές ακμής και λιγότερους πόρους.

CARBOXY ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καινοτόμος τεχνολογία για το πρόσωπο και το σώμα που μειώνει κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, απομακρύνει ραβδώσεις και μαύρους κύκλους, σταματά την χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες.

Με την τεχνολογία CELL-Q-CARBO επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ-ΑΙΜΑΓΓΕΙΩΜΑΤΑ

Εμφανίζονται σαν μικρά επιφανειακά αγγεία κόκκινου, μωβ ή μπλε χρώματος. Οφείλονται σε υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο, κληρονομικότητα, εγκυμοσύνη, χρήση στεροειδών και αντισυλληπτικών. Η θεραπεία τους γίνεται με LASER ELITE ND.YOUNG την πλέον σύγχρονη μη τραυματική μέθοδο εξάλειψης των αγγειακών βλαβών

FRACTIONAL LASER

Οµοιόµορφη, µη επεµβατική αναδιαµόρφωση και ανανέωση της επιδερµίδας.

Το Fractional laser θεραπεύει µε ακρίβεια χιλιάδες µικροσκοπικές περιοχές του δέρµατος, διεισδύοντας κάτω από την επιφάνεια του δέρµατος και καταστρέφοντας τα αλλοιωµένα κύτταρά του.

Μηχάνημα

CARBOXY

Μηχάνημα

ELITE

Μηχάνημα

LASER CO2 FRACTIONAL