Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Speedex, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €, ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 € ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 3 €

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος , ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΚΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ)

Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί μέχρι τη 13.00, η παράδοση εκτιμάται σε 1 εργάσιμη μέρα.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Η παράδοση στην Πελοπόννησο εκτιμάται σε 2 εργάσιμες μέρες.

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Speedex, η παράδοση γίνεται εντός 2 -3 εργάσιμων ημερών.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Speedex, (δυσπρόσιτες περιοχές, μπορείτε να ενημερωθείτε από το site της Speedex) η παράδοση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την στιγμή παράδοσης τους στην εταιρεία ταχυμεταφορών τα προϊόντα ταξιδεύουν επ ωφελεία και με ευθύνη του πελάτη.

Οι αλλαγές/επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας, γίνεται με μεταφορά του/των προϊόντος/προϊόντων που παραγγείλατε από την συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική εταιρία και παράδοση αυτού/αυτών σε εσάς επί του πεζοδρομίου οργανωμένου οικισμού.

Σε περίπτωση που η μεταφορά του προϊόντος πρέπει να γίνει σε δύσβατη περιοχή εκτός οικισμού ή η προσέγγιση του φορτηγού της μεταφορικής εταιρίας καθίσταται δυσχερής ή αδύνατη για οποιονδήποτε λόγο, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στα γραφεία της συνεργαζόμενης μεταφορικής ή στον πιο κοντινό προς τη διεύθυνση αποστολής τόπο (εντός οργανωμένου οικισμού), άλλως εάν ούτε αυτά καθίστανται δυνατά, τα προϊόντα θα παραδίδονται στον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση. Σε περίπτωση που η διεύθυνση παραλαβής των προϊόντων που δηλώσατε εμπίπτει σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 81360 κατά το στάδιο της καταχώρησης της παραγγελίας σας ή πριν από αυτό.