Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πόντων

Τι είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης του e-shop e-derma.gr/;

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι ένας  τρόπος να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή που μας δείχνετε. Γίνετε μέλη στο e-derma.gr/, συλλέξτε πόντους με κάθε αγορά σας και εξαργυρώστε τους στις επόμενες αγορές σας. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο, κάθε 100 συγκεντρωμένοι πόντοι αντιστοιχούν σε έκπτωση 2€. Οι πόντοι μπορούν να αποκτηθούν με τη διενέργεια μιας ή περισσοτέρων αγορών και να εξαργυρωθούν όταν το σύνολο των πόντων ξεπεράσει τους 1000.

Πώς κάνω εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης  ;

Από τη στιγμή που γίνεστε μέλη του e-shop, κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, αυτόματα συμμετέχετε και στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης  και επωφελείστε με κάθε αγορά σας! Mε την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία!

Πού βλέπω τον συνολικό αριθμό των πόντων μου ;

Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των πόντων που έχετε συγκεντρώσει στην ενότητα Ο Λογαριασμός μου.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους  μου;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και να τους χρησιμοποιήσετε κατά την επιλογή του τρόπου πληρωμής. Προκειμένου όμως να εξαργυρωθούν θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 πόντοι ή και παραπάνω.

Έχουν ημερομηνία λήξης οι πόντοι  μου;

Οι πόντοι  που έχετε συγκεντρώσει μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης  ισχύουν για 2 χρόνια από την ημερομηνία συλλογής τους.

Οι όροι του προγράμματος επιβράβευσης μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, συνεπώς σας καλούμε πάντα να ενημερώνεστε πριν τη χρήση του e-shop.