Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πόντων

Τι είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης του e-shop E-derma.gr;

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι ένας  τρόπος να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή που μας δείχνετε. Γίνετε μέλη στο e-derma.gr, συλλέξτε πόντους με κάθε αγορά σας και εξαργυρώστε τους στις επόμενες αγορές σας. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο, κάθε 100 συγκεντρωμένοι πόντοι αντιστοιχούν σε έκπτωση 2€. Οι πόντοι μπορούν να αποκτηθούν με τη διενέργεια μιας ή περισσοτέρων αγορών και να εξαργυρωθούν όταν το σύνολο των πόντων ξεπεράσει τους 1000.

Πώς κάνω εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης  ;

Από τη στιγμή που γίνεστε μέλη του e-shop, κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, αυτόματα συμμετέχετε και στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης  και επωφελείστε με κάθε αγορά σας! Με την εγγραφή σας κερδίζετε τους πρώτους 50 πόντους.

Πού βλέπω τον συνολικό αριθμό των πόντων μου ;

Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των πόντων που έχετε συγκεντρώσει στην ενότητα Ο Λογαριασμός μου.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους  μου;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και να τους χρησιμοποιήσετε κατά την επιλογή του τρόπου πληρωμής. Προκειμένου όμως να εξαργυρωθούν θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 πόντοι ή και παραπάνω.

Έχουν ημερομηνία λήξης οι πόντοι  μου;

Οι πόντοι  που έχετε συγκεντρώσει μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης  ισχύουν για 2 χρόνια από την ημερομηνία συλλογής τους.

Οι όροι του προγράμματος επιβράβευσης μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, συνεπώς σας καλούμε πάντα να ενημερώνεστε πριν τη χρήση του e-shop.