ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ!

Στο δερματολογικό μας ιατρείο χρησιμοποιούμε για τις κλινικές μας εφαρμογές, αποκλειστικά την κορυφαία ιατρική μάρκα καλλυντικών Skinceuticals!

Πρόκειται για μία παγκοσμίου φήμης εταιρία την οποία χρησιμοποιούν δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί σε συνδυασμό με τις ιατρικές αισθητικές πράξεις, ενώ πολλοί celebrities «πίνουν νερό» στο όνομά της! Ωστόσο, προτείνεται και για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας.

Προερχόμενη από τις ΗΠΑ και βασισμένη πάντα στην επιστήμη, η σειρά έχει ως απώτερο  σκοπό τη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Οι  συνθέσεις των προϊόντων βασίζονται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καλλυντικά αυτά ήρθαν ως αποτέλεσμα πολυετών ερευνών  για τον καρκίνο του δέρματος και πλέον οι συνθέσεις τους διορθώνουν και αντιστρέφουν τα σημάδια του χρόνου στο δέρμα, ενώ προλαμβάνουν έγκαιρα μελλοντικές δερματικές βλάβες.

Ναυαρχίδα των Skinceuticals μπορούν να θεωρηθούν οι πανίσχυροι αντιοξειδωτικοί οροί, που αποκαθιστούν άμεσα την υγιή όψη της επιδερμίδας, καθώς προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης. Παράλληλα, επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση, δίνουν λάμψη και αναζωογονούν μοναδικά την επιδερμίδα!

Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και γνωρίστε τα ευεργετικά οφέλη των SkinCeuticals, μέσα από μία ολοκληρωμένη θεραπεία στο ιατρείο μας. Άλλωστε και το μότο της ιδιας της εταιρίας είναι: «Επενδύστε στην επιδερμίδα σας…πρόκειται να σας εκπροσωπήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα!»

Αφήστε σχόλιο