ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας προκαλεί πάντα άγχος η εμφάνισή μας στην παραλία, μετά από τις ατασθαλίες του χειμώνα!
Τα νέα ευτυχώς είναι πολύ καλά, καθώς μία νέα σχετικά μέθοδος αδυνατίσματος, η Κρυολιπόλυση, κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται: σε σύντομο χρονικό διάστημα «διώχνει» από πάνω μας το περιττό λίπος μόνιμα και ανώδυνα. Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τί ακριβώς είναι η Κρυολιπόλυση και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της.

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;
Πρόκειται για μια δημοφιλή και μη επεμβατική μέθοδο αδυνατίσματος, η οποία επιτυγχάνει – μέσω της δύναμης της ψύξης- την οριστική απομάκρυνση του λίπους. Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία όπου το λίπος επιμένει, ψύχοντάς τα και καταστρέφοντας τα λιποκύταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται μέσω του λεμφικού συστήματος. Τα σημεία που συνήθως καταπολεμά είναι η κοιλιά, το στομάχι, οι μηροί, τα μπράτσα και η πλάτη.

Γιατί να την επιλέξω;

  • Επιτυγχάνει πλήρη καταστροφή των λιποκυττάρων

Οι κεφαλές του μηχανήματος που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή με το τοπικό λίπος, κατεβάζουν την θερμοκρασία από -5 ως -10 βαθμούς, αποδομώντας έτσι τα λιποκύτταρα, χωρίς να προκαλούν βλάβη στους ιστούς.

  • Επιφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα που διαρκούν

Σε αυτή την τόσο χαμηλή θερμοκρασία, τα λιποκύταρα κρυσταλλώνονται και στη συνέχεια «πεθαίνουν» πριν αποβληθούν φυσικά από το σώμα. Αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετές εβδομάδες και τα αποτελέσματα είναι ορατά και μόνιμα μετά από 8 έως 16 εβδομάδες.

  • Είναι μια ανώδυνη διαδικασία

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα ανά περιοχή και δεν απαιτεί αναισθησία. Σε πρώτη φάση, τοποθετείται ζελατίνη στο δέρμα για να το προστατεύσει από το έντονο ψύχος, ενώ στη συνέχεια, η συσκευή απορροφά τη στοχευμένη λιπαρή μάζα, ενώ η ψύξη γίνεται με ελεγχόμενο τρόπο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Ενδέχεται η περιοχή να παρουσιάσει κάποια κοκκινίλα, αλλά υποχωρεί σχετικά άμεσα και φυσικά δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης.

  • Προσφέρει ασφαλή και στοχευμένη δράση.

Η κρυολιπόλυση δρα μόνο στα λιπώδη κύτταρα. Δεν επηρεάζει το δέρμα, τους μυϊκούς ιστούς, τα όργανα ή τα άλλα γύρω κύτταρα κι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι ότι δεν επιτρέπει την πάσχουσα περιοχή να χαλαρώσει μετά την απομάκρυνση του λίπους. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε οτι η κάθε συνεδρία μπορεί να οδηγήσει κατά μέσο όρο σε 22% μείωση του λίπους της εκάστοτε περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ιατρείο μας, ώστε να γίνει πλήρης αξιολόγηση της κατάστασής σας, καθώς και να οριστεί συγκεκριμένος αριθμός συνεδριών για τη δική σας περίπτωση.

One reply on “ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Αφήστε σχόλιο