Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ Volux – η ασφαλής και αποτελεσματική λύση για καλύτερο περίγραμμα προσώπου

Η πάροδος του χρόνου αλλάζει με ποικίλους τρόπους την επιδερμίδα αφού προκαλεί την εμφάνιση σημαδιών και ρυτίδων, ενώ στερεί από το δέρμα τον όγκο και την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα να επηρεάζει και το περίγραμμα του προσώπου.
Αν νιώθεις και εσύ πως το πρόσωπό σου χάνει σταδιακά το οβάλ του, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ Volux προσφέρει μια εξαιρετική λύση για να βελτιώσεις το περίγραμμα του προσώπου.
Το Volux είναι ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται για τη δομική ανάπλαση της κάτω γνάθου αλλά και για αντιγήρανση. Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ Volux είναι μια ενέσιμη θεραπεία που συμβάλλει στον σχεδιασμό μιας καλοσχεδιασμένης γνάθου και αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική αντί για μια χρονοβόρα και επίπονη χειρουργική επέμβαση.
Αυτό που κάνει το υαλουρονικό οξύ Volux να ξεχωρίζει είναι η υψηλότερη πυκνότητά του σε σχέση με άλλα δερματικά filler, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την ενισχυμένη δράση του στην ανύψωση των ιστών. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ Volux συμβάλλει στην ανάδειξη του οβάλ του προσώπου και τονίζει τις γωνίες του, διατηρώντας την αρμονία και τη συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου.
Στα θετικά της θεραπείας συγκαταλέγεται ακόμη το ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε ασθενείς κάθε ηλικίας, αφού στους νεότερους βοηθά στη δημιουργία ενός καλοσμιλεμένου περιγράμματος, ενώ σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας δρα ενάντια στη χαλάρωση και σε ενοχλητικά σημάδια γήρανσης.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περίπου δύο έτη, αφού το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό του ασθενούς. Η επανάληψη της θεραπείας όμως σε συστηματική βάση ανά εξάμηνο μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα καθώς και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων.
Η δερματολόγος Ειρήνη Χαραλαμπίδου διενεργεί θεραπείες υαλουρονικoύ οξέος Volux χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για ασφαλή αποτελέσματα.
Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου με τη γιατρό προκειμένου να μάθεις περισσότερα για τα οφέλη της θεραπείας και πώς μπορεί να εξυπηρετήσει τις δικές σου ανάγκες.

Αφήστε σχόλιο