Αντιμετώπιση χαλάρωσης λαιμού και ντεκολτέ με Scarlet Microneedling RF

Η πάροδος του χρόνου σε συνδυασμό με την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζουν την επιδερμίδα, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και το ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το δέρμα σ’ αυτές τις περιοχές να εμφανίζει σημάδια ή έντονη χαλάρωση. Πρόκειται για ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, οι οποίες αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο να απαλλαγούν από τη χαλάρωση.
Η λύση λοιπόν στο συγκεκριμένο θέμα ακούει στο όνομα Scarlet Microneedling RF.
Τι είναι το Scarlet Microneedling RF και πώς μπορεί να σε βοηθήσει;
Το Scarlet Microneedling RF είναι μια από τις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες που έχει να προσφέρει η Αισθητική Δερματολογία. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) που διεγείρουν μια διαδικασία κατά την οποία ο οργανισμός επουλώνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπλαση του δέρματος που με τη σειρά του οδηγεί σε ανάκτηση της φρεσκάδας της επιδερμίδας, η οποία αποκτά μια πιο λαμπερή και υγιή όψη.
Η θεραπεία με Scarlet Microneedling RF προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα αφού η δράση της οδηγεί σε παραγωγή κολλαγόνου. Στο σημείο που εφαρμόζεται προκαλείται μια αντίδραση τεχνητής μορφής που προσφέρει ποικίλα πλεονεκτήματα στο δέρμα, ένα από τα οποία είναι και η αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε λαιμό και ντεκολτέ.
Παράλληλα, η συγκεκριμένη θεραπεία είναι εξαιρετική για την αντιμετώπιση ρυτίδων, ραγάδων, ουλών, ακμής και ανοικτών πόρων.
Στα θετικά της συγκαταλέγονται ακόμη ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας καθώς και το γεγονός ότι είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί παρενέργειες, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Τέλος, μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλους τους τύπους δέρματος καθώς δεν προκαλεί αποφλοίωση της επιδερμίδας.
Στο ιατρείο της Ειρήνης Χαραλαμπίδου διενεργούνται θεραπείες με Scarlet Microneedling RF σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον για ασφαλή αποτελέσματα.
Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Scarlet Microneedling RF και να απαλλαγείς από τη χαλάρωση στον λαιμό το ντεκολτέ σου.

Αφήστε σχόλιο