Κρυολιπόλυση: Αδυνάτισμα χωρίς πόνο και κόπο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θυμόμαστε ότι θέλουμε να εξαφανίσουμε το τοπικό πάχος.  Στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και αρχιζουμε το τσεκάρισμα. Το περιττό λίπος άλλοτε βρίσκεται στα μπράτσα, στα πλευρά, στους μηρούς, στους γλουτούς και φυσικά στην περιοχή της κοιλιάς. Το ίδιο πρόβλημα κάθε καλοκαίρι, μεγάλες οι στερήσεις για να συμμαζέψουμε τα… ασυμμάζευτα, αλλά το τοπικό πάχος επιμένει. Κι όμως, υπάρχει λύση χωρίς νυστέρι και μάλιστα δραστική. Η Κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως, αφού είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής πρόταση για την καταπολέμηση του επίμονου τοπικού πάχους. Απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες, οι οποίοι την επιλέγουν κυρίως για το αντιαισθητικό «σωσίβιο στο στομάχι.

Τι είναι η Κρυολιπόλυση

Κατ’ αρχάς, η Κρυολιπόλυση σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση δεν είναι χειρουργική παρέμβαση και στοχεύει μέσω ενός εξειδικευμένου μηχανήματος στην εξάλειψη του λίπους σε ποσοστό έως και 80%. Επιπλέον, χάρη στις νέες τεχνολογίες συμβάλλει στην ταυτόχρονη σύσφιξή της. Με την Κρυολιπόλυση, τα λιποκύτταρα, που είναι ευαίσθητα στο ψύχος, καταστρέφονται ολοσχερώς μετά  την εφαρμογή  της υπό θεραπεία περιοχής και διαρκεί μια  ώρα. Ακολουθεί σταδιακά η διάλυση των μεμβρανών των λιποκυττάρων, που έχει σαν αποτέλεσμα την σταδιακή απορρόφηση των υπολειμμάτων από τον οργανισμό με φυσιολογική διαδικασία, δίχως να προκληθεί βλάβη στην επιδερμίδα ή χαλάρωση του δέρματος, ενώ περιορίζεται και η όψη της κυτταρίτιδας.

 

Ποια είναι η τεχνική της Κρυολιπόλυσης

Η επαναστατική αυτή θεραπεία είναι απλή και ανώδυνη. Αρχικά, σημειώνονται στο δέρμα οι επίμαχες περιοχές και στη συνέχεια, εφαρμόζονται στα σημεία οι ειδικές κεφαλές του μηχανήματος. Η κεφαλή προσκολλάται κατευθείαν επάνω στο περιττό λίπος, το αναρροφά και το ψύχει. Τα λιποκύτταρα παγώνουν με αποτέλεσμα την απόπτωση και τη σταδιακή αποβολή τους μέσω της λέμφου.

Η δημοφιλής αυτή θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε σώματα υγιών ενηλίκων με σωστή αναλογία ύψους – βάρους. Δεν χρειάζονται τομές ή αναισθησία, συνεπώς αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας. Απαιτούνται 1-4 ωριαίες συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση και την περιοχή, όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά την πρώτη συνεδρία, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι εμφανής μετά από 2 μήνες και είναι μόνιμη αφήνοντας ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Στο ιατρείο μας, χρησιμοποιούμε το έγκυρο πιστοποιημένο μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας ελεγχόμενης ψύξης ECOCRYO, το οποίο δεν προκαλεί πόνο και κυρίως δεν επιφέρει παρενέργειες. Σας περιμένουμε για να εκτιμήσουμε την δική σας περίπτωση, τις περιοχές εφαρμογής και τον αριθμό των συνεδριών, που θα χρειαστείτε, για ένα άψογο αποτέλεσμα απαλλαγμένο από το τοπικό πάχος.

Zητήστε τη συμβουλή μας ή επισκεφτείτε μας για καλύτερη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με ολοκληρωμένα προγράμματα και εξειδικευμένες θεραπείες.

Αφήστε σχόλιο