Μετά τις γιορτές… ώρα για Beauty Detox!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο τέλος τους και αυτό που έμεινε να μαρτυρά τα αναρίθμητα ποτήρια σαμπάνιας που πέρασαν από τα χέρια σου και εκείνες τις λαχταριστές λιχουδιές στις οποίες δεν μπόρεσες να αντισταθείς είναι μια κουρασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι πως τα γιορτινά τραπέζια και οι βραδινές βόλτες δεν άφησαν μόνο όμορφες αναμνήσεις στο πέρασμά τους αλλά φόρτωσαν το δέρμα σου και με αρκετές τοξίνες, από τις οποίες τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να απαλλαγείς.

Και ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος να αναζωογονήσεις το δέρμα σου μετά το βαρύ γιορτινό μακιγιάζ από μια μάσκα με ευεργετικά συστατικά; Δοκίμασε τις παρακάτω μάσκες που προτείνει η ιατρός Ειρήνη Χαραλαμπίδου για μια αποτελεσματική αποτοξίνωση και ξεκίνα τη νέα χρονιά πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ!

SKINCEUTICALS PHYTO CORRECTIVE MASQUE

Το απόλυτο προϊόν για να εγκαινιάσεις τον καινούργιο χρόνο με φρέσκια επιδερμίδα (και διάθεση)! Πρόκειται για μια καταπραϋντική μάσκα σε μορφή τζελ, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Πλούσια σε βοτανικά εκχυλίσματα, υαλουρονικό οξύ και το γνωστό «καταπραϋντικό διπεπτίδιο», προσφέρει άμεση ανακούφιση, αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας στο αφυδατωμένο δέρμα και επαναφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο.

Η Phyto Corrective Masque της Skinceuticals εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Άπλωσε μια γενναία ποσότητα και ξέπλυνε μετά από 10-15 λεπτά με άφθονο κρύο νερό. Μπορείς ακόμη να την εντάξεις στη βραδινή σου ρουτίνα περιποίησης και να την αφήσεις στο δέρμα σου όλη τη νύχτα χωρίς ξέβγαλμα.

SKINCEUTICALS HYDRATING MASK B5

Η λύση στη θαμπή επιδερμίδα που σου άφησαν τα ξενύχτια και το αλκοόλ έρχεται με αυτή τη μάσκα εντατικής ενυδάτωσης της Skinceuticals. Χάρη στις υψηλές συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος και βιταμίνης Β5 αλλά και το μοναδικό σύμπλεγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων (NMF) της επιδερμίδας, η συγκεκριμένη μάσκα θα αφήσει μια λεία και απαλή αίσθηση στο δέρμα σου.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μετά από κάποιο προϊόν απολέπισης, ενώ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε άλλες περιοχές που πάσχουν από ξηρότητα, όπως τα γόνατα, οι αγκώνες, τα χέρια και τα πόδια.

Ενδείκνυται για βραδινή χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα. Αφού την εφαρμόσεις, μπορείς να την ξεπλύνεις με νερό ή να την αφήσεις στην επιδερμίδα σου κάνοντας μασάζ με το περίσσιο προϊόν.

Ανακάλυψε τις μάσκες με την υπογραφή της Skinceuticals στο e-shop μας για μια σωστή αποτοξίνωση που θα δώσει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα πίσω στο δέρμα σου!

 

 

 

Αφήστε σχόλιο