Πες αντίο σε κηλίδες, ρυτίδες και μαύρους κύκλους

Ένα σφριγηλό δέρμα με νεανική και ομοιόμορφη όψη είναι το όνειρο όλων μας, ωστόσο ο χρόνος που περνά, η καθημερινή κούραση και η έκθεση στον ήλιο και την περιβαλλοντική μόλυνση κάνουν το όνειρο αυτό να μοιάζει συχνά άπιαστο – τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ο νέος σου σύμμαχος απέναντι στα σημάδια γήρανσης, τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους είναι εδώ και ακούει στο όνομα Prostrolane.

Αν και πολλοί τις συγχέουν με τη μεσοθεραπεία, οι θεραπείες Prostrolane υπερέχουν από τη συμβατική μεσοθεραπεία, προσφέροντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική εναλλακτική με δράση που διαρκεί για ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή. Πρόκειται για ένα είδος ανώδυνης ενέσιμης θεραπείας που βασίζεται στην καινοτόμο τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων ενισχυμένη με διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ.

Τα πεπτίδια είναι φυσικά συστατικά του δέρματος (αλυσίδες πρωτεϊνών) που διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς του σώματος. Τα πεπτίδια της τεχνολογίας Prostrolane καλούνται βιομιμητικά γιατί μιμούνται τη δράση των φυσικών πεπτιδίων. Καθώς μάλιστα αποτελούν δομικά στοιχεία του δέρματος, δρουν στους υποδοχείς των κυττάρων απευθείας χωρίς να προκαλούν παρενέργειες.

Οι παραπάνω θεραπείες διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

Prostrolane Natural B – Αποτελεσματική αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος

Με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδα των αυξητικών παραγόντων που παράγουν τα κύτταρα του δέρματος μειώνονται και οδηγούν σε σημάδια γήρανσης. Μέσω της σταθερής και σταδιακής αποδέσμευσης βιομιμητικών πεπτιδίων, η θεραπεία Prostrolane Natural B λειτουργεί ως κυτταρικός ενεργοποιητής που διατηρεί τους αυξητικούς παράγοντες σε υψηλά επίπεδα, αντιμετωπίζοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών με φυσικό και άμεσα ορατό τρόπο.

Παράλληλα, η θεραπεία στοχεύει στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος αλλά και στην επαναδιαμόρφωση του οβάλ του προσώπου.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ.

Prostrolane Blanc B – Αποκατάσταση της φωτεινότητας του δέρματος και αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων

Η θεραπεία Prostrolane Blanc B προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το πρόσωπο και τα μάτια, αποκαθιστώντας τη νεανική όψη του δέρματος και περιορίζοντας τα σημάδια φωτογήρανσης.

Τα βιομιμητικά πεπτίδια Blanc B αναστέλλουν τη δράση της τυροσίνης, του ενζύμου δηλαδή που είναι υπεύθυνο για τις δυσχρωμίες στο δέρμα, ενώ σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια και συμβάλλουν στην σταδιακή εξαφάνιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.

Οι θεραπείες Prostrolane διενεργούνται κάθε 15 ημέρες και χρειάζονται 2-4 συνεδρίες για να προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επικοινώνησε με το ιατρικό προσωπικό μας για να επιλέξεις το κατάλληλο είδος της σύγχρονης θεραπείας Prostrolane ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σου.

Κάλεσε στο 2382081360 και κλείσε το ραντεβού σου.

Αφήστε σχόλιο