Απαλλαγείτε οριστικά από την Κυτταρίτιδα

Ας μην κρυβόμαστε. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και εμείς είμαστε πιο απροετοίμαστες από ποτέ. H καθιστική ζωή, lockdown, τηλεργασία, άσκοπα γεύματα, αναψυκτικά, κάπνισμα, αλκοόλ… Όλα αυτά μαζί ευθύνονται για την απόκτηση Κυτταρίτιδας, η οποία σημαδεύει ακόμα και αδύνατα σώματα, που αν και τα ζηλεύουμε, μπορεί να μην είναι απαλλαγμένα από την αντιαισθητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού. Μία ακόμη ατέλεια όμως είναι και το τοπικό πάχος. Αυτό που χαλάει την κατά τ’ άλλα σωστή αντιστοιχία σωματότυπου και βάρους. Το περιττό λίπος συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία και μπορεί να ζημιώσει την εικόνα μας με ή χωρίς ρούχα. Ακολουθούν δύο μέθοδοι ικανές να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Την προσοχή σας, παρακαλώ.

«Τα πάχη μου, τα κάλλη μου»… τέλος

Μία δημοφιλής και μη επεμβατική μέθοδος αδυνατίσματος, η Κρυολιπόλυση, «διώχνει» το περιττό λίπος μόνιμα και ανώδυνα. Το μηχάνημα στοχεύει στα σημεία όπου το λίπος επιμένει, ψύχοντάς τα και καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται μέσω του λεμφικού συστήματος. Η Κρυολιπόλυση επιτυγχάνει την οριστική απομάκρυνση του λίπους από την κοιλιά, το στομάχι, τους μηρούς, τα μπράτσα και την πλάτη. Στο ιατρείο μας, χρησιμοποιούμε την συνδυαστική μέθοδο κρυολιπολυσης Εcocryo η οποία σε συνδυασμό με την επαναστατική συσκευή λιπογλυπτικής Venus Legacy συσφίγγει το δέρμα και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση μετά την απώλεια του λίπους . Η θεραπεία δεν έχει καθόλου παρενέργειες, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, διαλύει το λίπος, εξαλείφει την κυτταρίτιδα, λεπταίνει το σώμα και αφαιρεί πόντους. Σαν θεραπεία διαρκεί 2 εβδομάδες, αλλά τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά και το κυριότερο, μόνιμα μετά τους δύο μήνες. Κάθε συνεδρία μπορεί να οδηγήσει κατά μέσο όρο σε 22% μείωση του λίπους στην περιοχή, όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Το φαινόμενο της κυτταρίτιδας οφείλεται στο συσσωρευμένο λίπος μαζί με νερό ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, και συνοδεύεται από μείωση ελαστικότητας και συνδετικού ιστού Τα αποθέματα λίπους ωθούν και παραμορφώνουν τον συνδετικό ιστό, που έχει σαν αποτέλεσμα τα αντιαισθητικά «λακκάκια». Η κυτταρίτιδα προκαλείται, εκτός από τα προφανή αίτια σε ορμονικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, κληρονομικότητα, κακή κυκλοφορία του αίματος, κακή διατροφή. Το καλό είναι ότι μπορεί να περιοριστεί σημαντικά. Η νούμερο ένα λύση για την κυτταρίτιδα είναι το Λεμφικό Μασάζ. Η θεραπεία με το μηχάνημα μασάζ ecocell αντιμετωπίζει δραστικά την κυτταρίτιδα, καθώς βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου από τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Το σώμα, δίχως υπερβολή, «σμιλεύεται» και ανακτά τις γραμμές του, χάρη στην soft laser τεχνολογία του, η οποία τονώνει και συσφίγγει, ενώ παράλληλα ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επισκεφθείτε μας το συντομότερο για να επιλέξουμε μαζί την μέθοδο, που θα ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες.

Αφήστε σχόλιο