Αντιοξειδωτικός ορός: Ένα… μαγικό φίλτρο νεότητας στο νεσεσέρ σας

Η καθημερινότητα, το stress, οι διατροφικές συνήθειες, οι καταχρήσεις, το κάπνισμα και η έκθεση στην επιβαρυμένη περιβαλλοντικά ατμόσφαιρα έχουν σαν αποτέλεσμα την φθορά της επιδερμίδας του προσώπου, όπως και ολόκληρου του οργανισμού μας. Η Επιστήμη έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της επιδερμίδας και απ’ ό,τι φαίνεται, τα έχει καταφέρει με την εφεύρεση, η οποία ακούει στο όνομα «αντιοξειδωτικοί οροί». Όπως το λέει το όνομά τους, πρόκειται για ορούς, οι οποίοι ενεργοποιούν την αντιοξειδωτική δράση των συστατικών τους με εμφανή αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα είδος περιποίησης, που εφαρμόζεται όπως οι κρέμες προσώπου, ενώ στην ουσία κάνει πολύ περισσότερα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και την ηλικία, οι αντιοξειδωτικοί οροί επουλώνουν τις βλάβες χάρη στην βιταμίνη C, που είναι η κύρια ουσία, που περιέχουν.

Η αντιοξειδωτική προστασία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και δρα κατά της ακμής και των πανάδων, ενώ έχει αντιγηραντική δράση, αφού παρατείνει την καλή υγεία του δέρματος.

Για παράδειγμα, η ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση ακμής και λιπαρότητα χρειάζεται το προϊόν Skinceuticals Silymarin CF 30ml. Οι ατέλειες γίνονται παρελθόν, χάρη στην βιταμίνη C, την σιλυμαρίνη και το φερουλικό οξύ.

Ο κυριότερος εχθρός της υγείας της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και του λαιμού, οι ελεύθερες ρίζες, μπορούν να καταπολεμηθούν με την αντιοξειδωτική κρέμα Medik8 C Tetra Cream. Η περιεκτικότητά της σε λιπιδικής μορφής βιταμίνη C, ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, διεγείρει τα κύτταρα νεότητας, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και προλαμβάνει την αντιγήρανση. Επιδερμίδες χωρίς προβλήματα, αλλά αφυδατωμένες, θα αλλάξουν όψη χάρη σε αυτό το προϊόν.

Στην αντιγηραντική προστασία υψηλής δράσης, λίγες σταγόνες καθημερινά από τον τριπλό ορό SkinceuticalsCE Ferulic μειώνουν ορατά τις ρυτίδες, αποκαθιστούν τα λιπίδια και συσφίγγουν την επιδερμίδα.
Για πιο ώριμες επιδερμίδες με δυσχρωμίες ή τάση ακμής, η λύση είναι ο αντιοξειδωτικός ορός υψηλής αποτελεσματικότητας Skinceuticals Phloretin CF. Πρόκειται για ευρέος φάσματος θεραπεία, η οποί παρέχει την υψηλή προστασία, που χρειάζεται το δέρμα, διορθώνοντας τις βλάβες από μέσα προς τα έξω. Η προηγμένη τεχνολογία του, που διορθώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει από την UVA και την UVB ακτινοβολία και συμβάλλει στην κυττταρική ανανέωση. Επιπλέον, εξαλείφει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο (σκούρες κηλίδες) και δρα προληπτικά, εφόσον χρησιμοποιείται μαζί με το αντηλιακό.

Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του Medik8 BREAKOUT DEFENCE & AGE REPAIR καθιστούν το δέρμα ικανό να επιδιορθώνει μόνο του τις βλάβες. Συνεπώς, πρόκειται για μια εξαιρετική φόρμουλα, που παρεμβαίνει άμεσα στις «εξάρσεις» της λιπαρής επιδερμίδας.

Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πλέον στην φαρέτρα του όλα τα «όπλα» της υψηλής τεχνολογίας, που έχει αναπτύξει η Κοσμετολογία. Άραγε, υπάρχει καλύτερη θεραπεία από την πρόληψη… Οι ειδικοί έχουν την απάντηση και εμείς έχουμε στο ντουλάπι μας τα ευεργετικά δημιουργήματά τους.

Αφήστε σχόλιο