Καλοκαίρι – έφτασε η ιδανική εποχή για κρυολιπόλυση!

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ήδη αρχίσει κι αν το τοπικό πάχος συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί, η λύση που χρειάζεσαι για να απαλλαγείς από αυτό δεν είναι άλλη από μια κρυολιπόλυση.

Τι είναι η κρυολιπόλυση και πώς λειτουργεί;

Η κρυολιπόλυση είναι μια ανώδυνη και ασφαλής πρακτική αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εφαρμόζεται χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα. Πρόκειται για μια σύγχρονη, μη επεμβατική και αναίμακτη μέθοδο, η οποία καταπολεμά το πάχος τοπικά, προσφέροντας άμεσα αποτέλεσμα με μόνιμη διάρκεια. Ουσιαστικά προκαλεί ψύξη στο προβληματικό σημείο και κρυσταλλοποιεί τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα φυσικά. Μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια λίπους έως και 30% στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.

Στα θετικά χαρακτηριστικά της κρυολιπόλυσης συγκαταλέγονται ακόμη η σύντομη διάρκεια (μια ώρα περίπου) της διαδικασίας, ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας, το ομοιόμορφο αποτέλεσμα που εγγυάται, καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να στοχεύσει σε περιοχές όπου άλλες μέθοδοι δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν. Σε ελάχιστες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες, όπως μώλωπες, οίδημα και ευαισθησία, οι οποίες όμως υποχώρησαν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε περιοχή ταλαιπωρείται από τοπικό πάχος, όπως:

  • Κοιλιά
  • Στομάχι
  • Πλαϊνά ράχης
  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Χέρια
  • Γόνατα
  • Βραχίονες
  • Διπλοσάγονο

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Μια συνεδρία είναι αρκετή για να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού έρευνες έχουν δείξει πως το 85% των ατόμων που έκαναν κρυολιπόλυση είδαν διαφορά στο σώμα τους από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ το ποσοστό που χρειάστηκε περαιτέρω συναντήσεις ήταν εξαιρετικά μικρό.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο εξειδικευμένα προϊόντα από την εταιρία Phformula με σκοπό να ενισχύσεις τη δράση της κρυολιπόλυσης και να αποκτήσεις ένα σφριγηλό και υγιές δέρμα:

B.O.D.Y. firming lotion 

Πλούσια σε ιχνοστοιχεία και φυσικά μεταλλικά άλατα, η λοσιόν αυτή θα αναζωογονήσει και θα τονώσει την επιδερμίδα σου, προσφέροντας παράλληλα σύσφιξη του δέρματος.

B.O.D.Y. contouring gel

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που περιέχει το συγκεκριμένο προϊόν ενισχύει το μεταβολισμό και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη δερματολόγο Ειρήνη Χαραλαμπίδου για μια ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία κρυολιπόλυσης. Δοκίμασε τα προϊόντα της  Phformula που θα βρεις στο ιατρείο της και φρόντισε να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο ώστε να ξεχάσεις το πρόβλημα του τοπικού πάχους μια για πάντα!

Αφήστε σχόλιο