Με το Venus Legacy, τα κιλά των εορτών είναι ήδη παρελθόν!

Έφαγες, ήπιες, χόρεψες και διασκέδασες δίχως όρια όλες τις γιορτινές ημέρες. Πέρασες υπέροχα και αυτό φαίνεται από το ξεκούραστο πρόσωπό σου, την ανανεωμένη σου διάθεση και δυστυχώς… τη ζυγαριά σου! Τα κιλά των εορτών είναι ένα πρόβλημα που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάθε χρόνο την περίοδο μετά τις γιορτές, καταβάλλοντας προσπάθειες που συνήθως δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το άγχος, ο εκνευρισμός με το νούμερο στη ζυγαριά που δεν κατεβαίνει και οι εξαντλητικές δίαιτες φτάνουν στο τέλος τους αφού πλέον υπάρχει το Venus Legacy.

Τι είναι το Venus Legacy;

Πρόκειται για ένα καινοτόμο μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνολογία που στηρίζεται σε ραδιοσυχνότητες πολλαπλής πολικότητας και παλμικά μαγνητικά πεδία. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε περιπτώσεις γλυπτικής σώματος (body contouring), ενώ μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσει επιτυχώς ρυτίδες και κυτταρίτιδα, να μειώσει την περιφέρεια και να συσφίξει το δέρμα. Η ραδιοσυχνότητα του Venus Legacy προκαλεί θερμική αντίδραση στον ιστό, η οποία ενεργοποιεί τη φυσική ιαματική απόκριση του σώματος. Έτσι, το ενεργό κολλαγόνο που βρίσκεται στο δέρμα συστέλλεται και προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Το Venus Legacy προσφέρει μια ανώδυνη και μη επεμβατική γλυπτική σώματος που αρκετοί ασθενείς παρομοιάζουν με ένα ζεστό και χαλαρωτικό μασάζ. Η διαδικασία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και απαιτεί μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μετά από κάθε θεραπεία είναι πιθανό να εμφανιστεί μια ελαφρά ερυθρότητα στο σημείο, η οποία όμως εξαφανίζεται άμεσα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί το Venus Legacy;

Οι θεραπείες που προσφέρει το μηχάνημα μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο και σε διάφορες περιοχές στο σώμα, κυρίως στους βραχίονες, την περιοχή γύρω από το στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με το Venus Legacy; Αρκεί μόνο μια συνεδρία;

Η θεραπεία με το μηχάνημα είναι αρκετά σύντομη. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, η συνεδρία μπορεί να κρατήσει από 30 έως 50 λεπτά. Συνήθως χρειάζονται από 6 μέχρι 10 επαναλήψεις για βέλτιστα αποτελέσματα, αριθμός που επηρεάζεται σε κάθε περίπτωση από το σημείο εφαρμογής αλλά και τον εκάστοτε ασθενή.

Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τη γιατρό Ειρήνη Χαραλαμπίδου για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση και τα αποτελέσματα του Venus Legacy. Βρες το κατάλληλο πλάνο θεραπειών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου και πες αντίο στα κιλά των εορτών μια και καλή!

Αφήστε σχόλιο