Υαλουρονικό, το θαυματουργό- Πως θα ενυδατώσετε σε βάθος το δέρμα σας

Κι αν ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται αναζωογόνηση, το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι η απάντηση που θα μπορέσει να προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση σε όλο το πρόσωπο.

Όσοι υποστηρίζουν ότι το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 21ου αιώνα, όσον αφορά την αντιμετώπιση των ρυτίδων, τη διόρθωση των ατελειών του προσώπου και την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου γενικότερα, δεν έχουν άδικο.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια πρωτεΐνη, ένα μόριο, δηλαδή, το οποίο υπάρχει αυτούσιο στον οργανισμό μας και με την έγχυσή του στο δέρμα πετυχαίνουμε βαθειά ενυδάτωση του δέρματος, καθώς μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως και 1.000 φορές το βάρος του. Έτσι πετυχαίνουμε αύξηση της ελαστικότητας και προστασίας του δέρματος, αφού το υαλουρονικό οξύ παράγει κολλαγόνο και διεγείρει τους ινοβλάστες.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται στο πρόσωπο στις παρακάτω περιοχές: ρυτίδες χειλιών, στόματος, παρειών, αυλακώσεις στο μέτωπο και στα μάτια, οριζόντιες ρυτίδες λαιμού, βελτίωση περιγράμματος και αύξηση όγκου στα χείλη, μείωση των μαύρων κύκλων. Επίσης, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως σαρκώδη χείλη και  θελκτικά ζυγωματικά και απαλύνει τις ρινοχειλικές πτυχές.

Διαρκεί, ανάλογα με την περιοχή και ανάλογα με το υλικό, από 6-24 μήνες. Έχει 100% ασφάλεια και δεν πονάει καθόλου. Η θεραπεία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής σε  γυναίκες και άνδρες άνω των 25 ετών, οι οποίοι θέλουν να νιώθουν πάντα νέοι και ανανεωμένοι.

Μη καθυστερίτε, ενημερωθείτε από την δερματολόγο – αφροδισιολόγο Ειρήνη Χαραλαμπίδου για την θεραπεία του υαλουρονικού οξέος και τις εφαρμογές του σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αφήστε σχόλιο