Φρόντισε το δέρμα σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και η επιστροφή στην πόλη ήταν πάντοτε μια δύσκολη διαδικασία, πόσο μάλλον όταν σε απασχολεί πώς θα εξαφανίσεις αυτές τις μικρές σκούρες κηλίδες και θα «ζωντανέψεις» ξανά το πρόσωπό σου. Το θαλασσινό νερό, ο ήλιος, τα ατελείωτα ξενύχτια και το γεγονός ότι συνήθως ξεχνάμε την ανανέωση του αντηλιακού, είναι οι αιτίες που το δέρμα σου μετά τις διακοπές φαίνεται γηρασμένο, αφυδατωμένο, με πιο εμφανείς ρυτίδες, αλλά και κηλίδες. Μην ανησυχείς όμως! Σου έχουμε τη λύση με δύο μη επεμβατικές θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα.

 

Prostrolane B – Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια κατά της φωτογήρανσης και των μελαγχρωματικών κηλίδων

 

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες και άμεσες λύσεις για την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος. Η θεραπεία πραγματοποιείται με έγχυση βιομιμητικών πεπτιδίων σε όλη την επιφάνεια του προσώπου με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών. Η μεσοθεραπεία με prostrolane B με τη χρήση βιομιμητικών πεπτιδίων, προλαμβάνει, αλλά και αντιμετωπίζει την εμφάνιση ρυτίδων, καθώς και τις διάφορες δυσχρωμίες. Τα βιομιμητικά πεπτίδια μιμούνται ακριβώς τη δράση των πεπτιδίων που υπάρχουν στο δέρμα μας, αλλά με την πάροδο του χρόνου μειώνονται και μετά την έγχυσή τους αποδεσμεύονται σταδιακά, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τα συστατικά που κρατάνε την επιδερμίδα σφριγηλή και νεανική! Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική και στην περίπτωση των μελαγχρωματικών κηλίδων, καθώς τα βιομιμητικά πεπτίδια αναστέλλουν τη δράση του ενζύμου τυροσίνη που προκαλεί τις δυσχρωμίες. Απαιτούνται 2 με 4 συνεδρίες και είναι μια απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία.

 

Θεραπεία καμπίνας ματιών για βελτίωση περιγράμματος, αποσυμφόρηση οιδήματος και μαύρων κύκλων

 

Οι μαύροι κύκλοι είναι το αποτέλεσμα κακής μικροκυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά οι κυριότεροι είναι η κούραση, το άγχος, η κακή διατροφή και η έλλειψη βιταμινών, καθώς επίσης και ψυχολογικοί παράγοντες. Το καλοκαίρι συνήθως οι μαύροι κύκλοι γίνονται πιο έντονοι, ενώ εάν παρατηρούνται από νεαρή ηλικία τότε οφείλονται κυρίως σε κληρονομικούς παράγοντες. Το οίδημα ή αλλιώς οι «σακούλες» που κάνουν τα μάτια να φαίνονται πρησμένα και κουρασμένα, είναι αποτέλεσμα της κατακράτησης υγρών, καθώς και της πολύωρης χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών. Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και απαιτεί ειδική φροντίδα και χρήση ειδικών τεχνικών, ώστε να μην τραυματιστούν τα αγγεία. Στο e-derma σας προσφέρουμε ειδικές θεραπείες καμπίνας από την παγκόσμιου φήμης Skinceuticals για τη βελτίωση του περιγράμματος των ματιών, την αποσυμφόρηση της περιοχής, καθώς και για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Η τιμή της θεραπείας ανέρχεται στα 100 ευρώ για 3 συνεδρίες, και θα βρεις την προσφορά διαθέσιμη στο ιατρείο μας.

 

Επισκεφθείτε μας το συντομότερο για να επιλέξουμε μαζί την μέθοδο, που θα ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες.

Αφήστε σχόλιο