3 + 1 λύσεις για να αντιμετωπίσετε τη λιπαρή επιδερμίδα το καλοκαίρι

Το λιπαρό πρόσωπο θέλει ειδική μεταχείριση προκειμένου να ρυθμιστούν τα επίπεδα της λιπαρότητας και οι συνέπειές της, όπως η υπερέκκριση σμήγματος και η γυαλάδα. Κυρίως το καλοκαίρι, η προσπάθεια αυτή φαντάζει δυσκολότερη, επειδή η ζέστη ενισχύει το πρόβλημα. Και όπως κάθε πρόβλημα, έχει και λύση και μάλιστα, με ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

Λύση 1η: Ο καθαρισμός προσώπου

Κατ’ αρχάς, αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη λιπαρότητα πρέπει να συνηθίσετε την ρουτίνα του καλού καθαρισμού και της απολέπισης. Πλένοντας το πρόσωπό μας καθημερινά πρωί και βράδυ, διευκολύνουμε τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ να κάνουν όσα υπόσχονται. Μετά τον πρωινό και τον βραδινό καθαρισμό, έρχεται η αποτελεσματική κρέμα Medik8 Clarity PeptidesTM. Η εφαρμογή μικρής ποσότητας με ήπιες κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ βελτιώνει ορατά την όψη του δέρματος κάνοντας την επιδερμίδα πιο φωτεινή και υγιή, χάρη στο σύμπλοκο πεπτιδίων, που περιέχει.

Λύση 2η: Δες την αλλιώς με oil free

Μην περιφρονείτε την ιδέα της αγοράς oil-free προϊόντων. Τα oil free προϊόντα είναι πραγματική επένδυση για την εικόνα σας. Στο σκάκι θα ήταν η κίνηση ρουά ματ και εσείς πανηγυρικά η νικήτρια. Δεν είναι υπερβολή, δεν είναι σπατάλη. Είναι προϊόντα, που κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται, ρυθμίζουν δηλαδή την λιπαρότητα. Επιπλέον, βελτιώνουν την όψη των διεσταλμένων πόρων και ελέγχουν την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Το ίδιο αποτελεσματικά είναι και τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της Κοσμετολογίας, οι αντιοξειδωτικοί οροί, που προστατεύουν το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις, αφού λειτουργούν σαν φίλτρο. Ο κατάλληλος ορός, που συνιστούμε ανεπιφύλακτα για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, είναι ο SKINCEUTICALS SILYMARIN CF. Τα συστατικά του, η Βιταμίνη C και η Σιλυμαρίνη, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας. Η εφαρμογή του ορού είναι πανεύκολη διαδικασία. Εφαρμόζεται πρωί σε στεγνό καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μόλις πέντε σταγόνες του ορού Silymarin CF είναι αρκετές.

Λύση 3η: Αντηλιακή κρέμα για την περίσταση

Η επιλογή της αντηλιακή κρέμας προσώπου πρέπει ξεκάθαρα να βασίζεται στην ειδική σύνθεσή της, ώστε να απευθύνεται στις απαιτήσεις των λιπαρών επιδερμίδων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, τον περιορισμό των γυαλάδων και του αντιαισθητικού σμήγματος.

Λύση 4η: Νο make-up look

Αυτή τη λύση την γνωρίζετε, αλλά συνήθως, την απαρνείστε. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες, που βασίζονται σε αναγκαία μεν, αλλά παρεμβατικά προϊόντα, εδώ θα σας πω ποια προϊόντα πρέπει να αποφύγετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία δεν είναι άλλα από τα περιττά προϊόντα μακιγιάζ. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Αποφύγετε το βαρύ ή έντονο μακιγιάζ. Αφήστε μαυρισμένη επιδερμίδα να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας απλά και κυρίως ανώδυνα. Ένα ελαφρύ και φυσικό look είναι ο σίγουρος δρόμος προς τη νίκη στη μάχη με την λιπαρότητα!

Αφήστε σχόλιο