Baby Botox: Η μέθοδος που παρατείνει τη νεανική όψη

Η σύγχρονη εκδοχή του botox δεν θεραπεύει τα σημάδια του χρόνου. Τα προλαμβάνει. Οι εκφραστικές ρυτίδες, που κάνουν την εμφάνισή τους στις νεανικές επιδερμίδες, εάν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, με το πέρασμα του χρόνου θα μονιμοποιηθούν. Το Baby Botox αναστέλλει την εμβάθυνσή τους με τον πιο απλό τρόπο. Διατηρώντας την ενέσιμη μορφή εφαρμογής του, ο δερματολόγος εγχέει μικρότερη δόση από αυτή, που απαιτεί το παραδοσιακό botox. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πρόσωπο να μην μένει ανέκφραστο και «παγωμένο». Συνεπώς, το Baby Botox προσδίδει ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλοιώνει την ευελιξία των μυών του προσώπου.

Baby Botox, Micro Botox, Actor’s Botox… όπως και να το πεις, είναι η ίδια τεχνική και ως «νέα» κάνει την επανάστασή της στην Κοσμετολογία σταματώντας τον χρόνο με άμεσα αποτελέσματα. Όψη ξεκούραστη, φρέσκια, λαμπερή και αναζωογονημένη, η οποία δεν πρόκειται να… μαρτυρήσει το μυστικό σας.

Ουσιαστικά, το Baby Botox αποτελεί μια εξαιρετική εισαγωγή στην θεραπεία Bοtox με μικρές βελτιώσεις, οι οποίες όμως μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Οι μικρότερες δόσεις έγχυσης του φαρμάκου Botox βοηθούν να απαλύνουμε, ή ακόμα και να εξαλείψουμε τις λεπτές γραμμές. Η θεραπεία Baby Botox εμποδίζει την ανάπτυξη των ρυτίδων, που είναι αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων εκφράσεων του προσώπου σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως είναι το «πόδι της χήνας» στα μάτια, οι ρυτίδες σε μέτωπο ή φρύδια και οι συνοφρυωμένες γραμμές γύρω από τα χείλη.
Στοιχίζει λιγότερο και απευθύνεται σε άτομα νεαρής ηλικίας. Όσο νωρίτερα αρχίσουμε την θεραπεία, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε, αφού θα έχουμε αποτρέψει εγκαίρως την ανάπτυξη των ενοχλητικών ρυτίδων σε βάθος.

Όπως και το botox, το Baby Botox δεν έχει μόνιμη διάρκεια. Ο τύπος του δέρματος και η ηλικία καθορίζουν πόσο συχνά απαιτείται επανάληψη μετά την πρώτη εφαρμογή, που η δράση του περιορίζεται σταδιακά.

Εσείς το χρειάζεστε; Σας περιμένουμε για να εξετάσουμε μαζί την δική σας περίπτωση και να εντοπίσουμε τα σημεία, που απαιτούν άμεση αναζωογόνηση!

Τα… σημάδια των Καιρών

Κατ’ αρχάς, είναι γεγονός ότι η χρήση της μάσκας έχει καλύψει το μισό πρόσωπό μας. Επιπλέον, έχει κρύψει το χαμόγελό μας. Ασυναίσθητα, προσπαθούμε να εκφραστούμε με το βλέμμα επιβαρύνοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια, το μέτωπο και ανάμεσα στα φρύδια. Οι ρυτίδες έκφρασης πρέπει να καταπολεμηθούν άμεσα για να μην γίνουν μόνιμες με την πάροδο του εχθρού Χρόνου. Το Baby Botox είναι η ιδανική λύση για να εκφραστούμε, δίχως συνέπειες, μέχρι να… πέσουν οι μάσκες!

Επισκεφθείτε ΕΔΩ προϊόντα καθημερινής φροντίδας για θεαματικά αποτελέσματα, όμοια με αυτά μιας θεραπείας botox.

Αφήστε σχόλιο