Θεραπεία Αναδόμησης Προσώπου CR Resurfacing

Η χρόνια ερυθρότητα και η ροδόχρους νόσος είναι ενοχλητικές δερματικές παθήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν συχνά οι ασθενείς. Αν ψάχνεις μια αποτελεσματική θεραπεία που θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα σημάδια της ερυθρότητας από το πρόσωπό σου γρήγορα και αποτελεσματικά, η θεραπεία αναδόμησης προσώπου CR Resurfacing είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.
Τι είναι η θεραπεία αναδόμησης προσώπου CR Resurfacing;
Πρόκειται για μια θεραπεία ιδανική για ευαίσθητα και ευαισθητοποιημένα δέρματα που υποφέρουν από χρόνια ερυθρότητα και ροδόχρου νόσο, τόσο Ερυθηματοτηλεαγγειακτική, όσο και Βλατιδοφλυκταινώδη. Η θεραπεία περιέχει το εξαιρετικά ισχυρό σύμπλοκο C.R. complex, το οποίο είναι γνωστό για την αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη του δράση.
Τι προσφέρει η συγκεκριμένη θεραπεία;
Όπως ήδη αναφέρθηκε, η θεραπεία αναδόμησης προσώπου CR Resurfacing βοηθά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ερυθρότητας, ενώ παράλληλα αποκαθιστά το φραγμό της επιδερμίδας, συμβάλλει στην πάχυνση του δέρματος και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, εξαιτίας και του συμπλόκου που περιέχει.
Πώς μπορείς να συνεχίσεις τη θεραπεία στο σπίτι;
Η συνέχιση της θεραπείας και στο σπίτι κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενισχυθούν τα αποτελέσματα της CR Resurfacing και να αυξηθεί η διάρκειά τους. Για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ερυθρότητας, χρειάζεται ειδική αγωγή με προϊόντα συνταγογραφούμενης ισχύος, τα οποία προτείνει ο θεράπων ιατρός με βάση την κατάσταση και τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.
Μετά τη διενέργεια της θεραπείας αναδόμησης προσώπου συστήνεται η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο, ιδιαίτερα τις πρώτες 10 ημέρες μετά τη θεραπεία, ενώ ο ασθενής θα πρέπει να φροντίζει για την απαραίτητη αντηλιακή προστασία χρησιμοποιώντας προϊόντα με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30 και SPF 50.
Η δερματολόγος Ειρήνη Χαραλαμπίδου διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη διενέργεια θεραπειών που στοχεύουν στην αναδόμηση του προσώπου. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της διενεργούνται πλήθος θεραπειών, συμπεριλαμβανομένης και της θεραπείας αναδόμησης προσώπου CR Resurfacing.
Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό προκειμένου να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της θεραπείας και να απολαύσεις τα αποτελέσματά της στη δική σου επιδερμίδα.

Αφήστε σχόλιο