Αντιμετώπιση ευρυαγγειών προσώπου με ND-YOUNG Laser

Οι ευρυαγγείες είναι ένα από τα δερματικά ζητήματα που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες αφού εμφανίζονται με μεγάλη συχνότητα στο πρόσωπο και προκαλούν κυρίως αντιαισθητικά προβλήματα.
Πρόκειται για διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία, τα οποία εντοπίζονται κατά βάση στα βλέφαρα, στις παρειές, στη μύτη και στο πιγούνι, ενώ πολλές εμφανίζονται και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως στα πόδια ή στο ντεκολτέ. Οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν στην εμφάνισή τους είναι, μεταξύ άλλων, η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, η έκθεση στον ήλιο και η ροδόχρους νόσος.
Το ND-YOUNG laser προσφέρει τον πιο εύκολο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης των αγγειακών βλαβών του προσώπου χωρίς να χρησιμοποιεί χημικές ουσίες ή τομές.
Τι είναι λοιπόν το ND-YOUNG laser και πώς μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ευρυαγγειών;
Το ND-YOUNG laser είναι ένα καινοτόμο laser, το οποίο εκπέμπει μια ακτίνα υψηλής έντασης φωτός που διαπερνά το δέρμα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας στο προβληματικό αγγείο της επιδερμίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την βλάβη του τοιχώματος του αγγείου, το οποίο στη συνέχεια συρρικνώνεται και απορροφάται από τον οργανισμό. Μ’ αυτό τον τρόπο, το ND-YOUNG laser προσφέρει ένα καθαρό και υγιές δέρμα απαλλαγμένο από τις ευρυαγγείες και τα κόκκινα σημάδια που επηρεάζουν την όψη του.
Στα πλεονεκτήματα της θεραπείας με ND-YOUNG laser, πέρα από την ταχύτητα και την ασφάλεια που προσφέρει, συγκαταλέγονται και τα μόνιμα αποτελέσματα αφού τα αγγεία που θεραπεύτηκαν δύσκολα θα εμφανιστούν ξανά στο ίδιο σημείο.
Πόσες θεραπείες είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστούν οι ευρυαγγείες;
Η δράση του ND-YOUNG laser είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας θεραπεία, ωστόσο συνήθως διενεργούνται 2-3 θεραπείες για την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος. Το βάθος, το χρώμα και το μέγεθος της αγγειακής βλάβης είναι οι κυριότερες παράμετροι τις οποίες θα λάβει υπόψη του ο γιατρός προκειμένου να χαράξει το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο για κάθε ασθενή.
Η δερματολόγος Ειρήνη Χαραλαμπίδου προσφέρει θεραπείες με ND-YOUNG laser τελευταίας τεχνολογίας σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που εγγυάται ασφαλή και άμεσα αποτελέσματα. Κλείστε το ραντεβού σας με τη γιατρό προκειμένου να μάθετε περισσότερα και να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές ευρυαγγείες οριστικά.

Αφήστε σχόλιο