Μείνε λαμπερή στις γιορτές με τη SkinCeuticals

Η εποχή των χριστουγεννιάτικων πάρτι και των γιορτινών εκδηλώσεων είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά και εσύ δεν ξέρεις πως να τονώσεις τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα σου;
Η λύση είναι απλή και κρύβεται σε τρία εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της SkinCeuticals και υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σου όλη τη λάμψη, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που χρειάζεται ώστε να μαγνητίσεις τα βλέμματα φέτος τα Χριστούγεννα.
Ποια είναι λοιπόν τα προϊόντα που θα απογειώσουν τη γιορτινή skincare ρουτίνα σου;
SkinCeuticals GLYCOLIC RENEW CLEANSER
Αυτό το αφρώδες τζελ καθαρισμού απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ από την επιδερμίδα σου, κάνοντας παράλληλα απολέπιση χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Παράλληλα, διαθέτει υψηλή συγκέντρωση γλυκολικού και φυτικού οξέως που επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση του δέρματος. Εφάρμοσέ το δύο φορές την ημέρα σε πρόσωπο και λαιμό για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τα γιορτινά μακιγιάζ.
SkinCeuticals PHLORETIN CF 30ml
Πρόκειται για έναν αντιοξειδωτικό ορό υψηλής αποτελεσματικότητας με ευρεία δράση. Πλούσιος σε βιταμίνη C, φλορετίνη και φερουλικό οξύ, προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις αλλά και από τη βλαβερή UVA και UVB ακτινοβολία. Διορθώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας.
SkinCeuticals A. G. E. INTERRUPTER ADVANCED 48ml
Ολοκλήρωσε την ρουτίνα σου με μια διορθωτική κρέμα προσώπου με υψηλή συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, βοηθά στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας και τη μείωση των ρυτίδων, ενώ ενισχύει τη φυσική λάμψη που θέλεις να αναδείξεις σε όλες σου τις γιορτινές εξόδους.
Στο e-derma.gr θα βρεις όλα τα προϊόντα SkinCeuticals που χρειάζεσαι ώστε να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου και να υποδεχτείς τη νέα χρονιά πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Βρες αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σου και αποχαιρέτησε τη θαμπή και κουρασμένη όψη οριστικά.

Αφήστε σχόλιο