Υαλουρονικό στα χείλη: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ονειρεύεσαι ζουμερά και σαρκώδη χείλη αλλά δεν ξέρεις πώς να τα αποκτήσεις; Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αυξητικής χειλιών που κερδίζει όλο και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα καθώς υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα που βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις σε μια ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;
Πρόκειται για μια γρήγορη θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα που χαρίζει γεμάτα χείλη, αυξάνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης στην περιοχή. Εκτός από την προσθήκη όγκου, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να βελτιώσει και το περίγραμμα των χειλιών, διορθώνοντας τυχόν ασυμμετρίες ή δυσαναλογίες στο μέγεθος.
Πώς γίνεται η θεραπεία;
Η διαδικασία ξεκινά με μια συζήτηση με τον γιατρό σου για το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχετε. Είναι σημαντικό ακόμη να τον ενημερώσεις αν έχεις κάνει fillers και παλιότερα, καθώς ενδέχεται αυτό να επηρεάσει τη θεραπεία. Στη συνέχεια, ο γιατρός θα σου προτείνει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του προσώπου σου.
Η θεραπεία γίνεται με εγχύσεις υαλουρονικού οξέος με τη χρήση σύριγγας ή με την τεχνική της μικροκάνουλας και δεν διαρκεί παραπάνω από 10 με 30 λεπτά. Αφού ολοκληρωθεί, ο γιατρός κάνει τοπικό μασάζ για να απλωθεί το υλικό ομοιόμορφα στην περιοχή.
Είναι επώδυνη η διαδικασία;
Όχι, πρόκειται για μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία που είναι εύκολα ανεκτή από τους περισσότερους ασθενείς. Ωστόσο, συχνά εφαρμόζεται και αναισθητική κρέμα τοπικά για να διασφαλιστεί η άνεση του ασθενούς.
Το κλειδί για ένα επιτυχημένο και φυσικό αποτέλεσμα είναι η διενέργεια της θεραπείας από εξειδικευμένο γιατρό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών. Η δερματολόγος Ειρήνη Χαραλαμπίδου διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφαρμόζει θεραπείες υαλουρονικό οξέος σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που εγγυάται ασφαλή και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό για να ενημερωθείς σχετικά με το υαλουρονικό οξύ και να δώσεις στα χείλη σου το σαρκώδες σχήμα που ονειρεύεσαι.

Αφήστε σχόλιο