Θεραπεία με Carboxy: για να ξεχάσεις το πρόβλημα των ραβδώσεων μια για πάντα!

Αν ανήκεις στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που εμφανίζουν ραγάδες – γνωστές και ως ραβδώσεις – στο σώμα, τότε ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά αυτό το αισθητικό πρόβλημα. Όχι πια!

Η θεραπεία με το μηχάνημα Carboxy αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα, προσφέροντας έναν καινοτόμο και ασφαλή τρόπο για να απαλλαγείς από τις ραβδώσεις στην επιδερμίδα σου.

Τι είναι η θεραπεία με Carboxy και πώς λειτουργεί;

Πρόκειται για μια θεραπεία με την οποία εισάγεται διοξείδιο του άνθρακα στο δέρμα για θεραπευτικούς λόγους. Ανακαλύφθηκε πρώτη φορά πριν από χρόνια στα βασιλικά σπα της Γαλλίας, όπου διαπιστώθηκε ότι το διοξείδιο του άνθρακα που υπήρχε στις ιαματικές πηγές βοηθούσε στην επούλωση των πληγών.

Ως γνωστόν, με την αναπνοή εισπνέουμε οξυγόνο, το οποίο καίνε τα ανθρώπινα κύτταρα για να παράγουν ενέργεια και απελευθερώνουμε διοξείδιο του άνθρακα. Δίνοντας επομένως διοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό, αυτός ενεργοποιείται και στέλνει οξυγόνο στους ιστούς, κινητοποιώντας τους μηχανισμούς καύσης και προκαλώντας καλύτερη αιμάτωση.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η θεραπεία και τι προσφέρει;

Πέρα από την εξάλειψη των ραγάδων, η θεραπεία με Carboxy χρησιμοποιείται με επιτυχία για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας, την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και την αντιμετώπιση των υπερτροφικών ουλών. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου για θεραπευτικούς σκοπούς, ενώ παράλληλα βελτιώνει την όψη και την υφή της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα.

Σε πόσες συνεδρίες επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Ο αριθμός των απαιτούμενων επισκέψεων εξαρτάται από το είδος, την έκταση και το βαθμό του προβλήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονται 2-3 συνεδρίες την εβδομάδα, καθώς η συγκεκριμένη συχνότητα συμβάλλει στην ταχύτερη επίτευξη των αποτελεσμάτων. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-40 λεπτά, ενώ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Body Tightening Concentrate της SkinCeuticals, μια λεπτόρρευστη κρέμα σύσφιξης που συμβάλλει στη συντήρηση των αποτελεσμάτων μετά από τη θεραπεία με Carboxy.

Υπάρχουν παρενέργειες μετά τη θεραπεία;

Η εφαρμογή της θεραπείας με το μηχάνημα Carboxy είναι ασφαλής χωρίς παρενέργειες. Το μόνο σύμπτωμα που ενδέχεται να εμφανιστεί είναι μελανιά στο σημείο της ένεσης που όμως υποχωρεί σύντομα, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη δερματολόγο Ειρήνη Χαραλαμπίδου προκειμένου να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη δράση της θεραπείας με Carboxy ενάντια στις ραγάδες και να απαλλαγείς από αυτό το πρόβλημα άμεσα και με ασφάλεια.

Αφήστε σχόλιο