Κρυολιπόλυση: Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Πως θα σας φαινόταν να απαλλαγόσασταν επιτέλους από το λίπος που έχει συσσωρευθεί σε συγκαριμένα σημεία του σώματος σας και συνεχίζει να σας ενοχλεί, παρά την εντατική γυμναστική και τη σωστή διατροφή που ακολουθείτε;

Σας συστήνουμε την επαναστατική μέθοδο της Κρυολιπόλυσης, η οποία χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα.

Το εντυπωσιακό με την συσκευή Εcocryo είναι ότι λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία, έτσι ώστε αν διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί. Ταυτόχρονα, συστήνονται το μηχανικό μασάζ στην περιοχή, καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων. Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς και στους βραχίονες του χεριού.

Τι πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για την θεραπεία;

Η δερματολόγος θα εκτιμήσει σε ποιο βαθμό θα ωφεληθείτε από την κρυολιπόλυση, για να σας ενημερώσει για το σχετικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρία και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών για να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφετε κανονικά στο σπίτι σας και στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ δε χρειάζεται καμία ειδική περιποίηση μετά τη θεραπεία.

Είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε;

Επικοινωνήστε με το ιατρείο μας στο Τηλ: 2382081360, για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Αφήστε σχόλιο