Μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B: για ένα λαμπερό δέρμα χωρίς δυσχρωμίες!

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα αρχίζει σταδιακά να χάνει τη λάμψη του, ενώ οι δυσχρωμίες και τα πρώτα σημάδια της φωτογήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε αναζήτηση μιας αποτελεσματικής θεραπείας που θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τη χρωματική ανομοιογένεια, η μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B είναι το πανίσχυρο όπλο που χρειάζεσαι στη μάχη εναντίον της μελάγχρωσης.

Τι είναι η μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B;

H φυσική παραγωγή πεπτιδίων στο δέρμα αρχίζει να μειώνεται καθώς τα χρόνια περνούν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να παραμείνει λαμπερή και υγιής η επιδερμίδα. Τη λύση στο πρόβλημα αυτό φέρνει η μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B, μια αποτελεσματική θεραπεία που βασίζεται σε μια καινοτόμα τεχνολογία σταδιακής αποδέσμευσης βιομιμητικών πεπτιδίων, ενισχυμένη με διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ.

Ποια είναι τα οφέλη της στην επιδερμίδα;

Η μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια δρα κατά της φωτογήρανσης και αντιμετωπίζει τις ανομοιογενείς μελαγχρωματικές διαταραχές στο δέρμα. Τα πεπτίδια που περιέχει αναστέλλουν τη δράση της τυροσίνης, του ενζύμου δηλαδή που προκαλεί την εμφάνιση δυσχρωμιών, επαναφέροντας τη φωτεινότητα και την ομοιόμορφη απόχρωση της επιδερμίδας. Τα πεπτίδια ενισχύουν ακόμη την ελαστικότητα του δέρματος και αποκαθιστούν την υπερμελάγχρωση τόσο επιδερμικά, όσο και χοριακά, οδηγώντας στην απόκτηση μιας αστραφτερής επιδερμίδας με νεανική όψη. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στη θεραπεία ενυδατώνει σε βάθος την περιοχή γύρω από τα μάτια, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

Γιατί να επιλέξεις τη μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B;

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μια ανώδυνη και ασφαλή εναλλακτική, αυτό που κάνει τη μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή είναι η προηγμένη τεχνολογία στην οποία βασίζεται και κατ’ επέκταση η αυξημένη αποτελεσματικότητά της. Καθώς τα βιομιμητικά πεπτίδια που αποδεσμεύονται με τη μεσοθεραπεία αποτελούν δομικά συστατικά του δέρματος, συμβάλλουν στη μεταφορά και απελευθέρωση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών σ’ αυτό. Έτσι, η μεσοθεραπεία με Prostrolane Blanc B προσφέρει άριστα αποτελέσματα σε μικρότερο αριθμό συνεδριών σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη μεσοθεραπείας. Οι απαιτούμενες συνεδρίες για να απολαύσεις τα μέγιστα αποτελέσματα μιας μεσοθεραπείας με Prostrolane Blanc B είναι περίπου 2 με 4 και συνήθως διενεργούνται κάθε 15 ημέρες.

Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τη δερματολόγο Ειρήνη Χαραλαμπίδου ώστε να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας με Prostrolane Blanc B και να απολαύσεις τα οφέλη της και στη δική σου επιδερμίδα.

Αφήστε σχόλιο