Ποια είναι τα οφέλη της μεσοθεραπείας;

Η πάροδος του χρόνου, η έκθεση στους ρύπους και τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία αλλά και η συσσώρευση άγχους και κούρασης στερούν από το δέρμα τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια του.
Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες και πλέον αποτελεσματικές μεθόδους στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και τη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.
Τι είναι όμως η μεσοθεραπεία και πώς διενεργείται;
Η μεσοθεραπεία είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος που εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Διακρίνεται σε ενέσιμη και μη ενέσιμη, ανάλογα με το αν για την εφαρμογή της χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές βελόνες ή ειδικές συσκευές micro needling.
Με τη μεσοθεραπεία χορηγείται στο δέρμα ένα μείγμα από ευεργετικά συστατικά που μπορεί να περιλαμβάνει αντιοξειδωτικά στοιχεία, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλες δραστικές ουσίες.
Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα;
Χάρη σ’ αυτό το μείγμα ενεργών συστατικών, η μεσοθεραπεία αναζωογονεί την επιδερμίδα και δρα ενάντια στη χαλάρωση και τη γήρανση του δέρματος. Παράλληλα, οι μικροτραυματισμοί που προκαλούνται κατά την εφαρμογή της θεραπείας ενισχύουν την παραγωγή υαλουρονικού οξέος με σκοπό ένα πιο σφριγηλό, νεανικό και λαμπερό δέρμα.
Ποια τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας και σε πόσες συνεδρίες είναι εμφανή;
Πέρα από την ενυδάτωση και την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, η μεσοθεραπεία συμβάλλει μεταξύ άλλων στην πρόληψη των ρυτίδων, τη βελτίωση των μαύρων κύκλων και τη σύσφιξη των πόρων για τη μείωση των μαύρων στιγμάτων.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρειάζονται περίπου 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημέρες. Μετά τους πρώτους 3 μήνες, μπορεί να ακολουθήσει και κύκλος συντήρησης όπου γίνονται επαναληπτικές συνεδρίες σε διάστημα 2-6 μηνών, ανάλογα φυσικά και με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.
Η δερματολόγος Ειρήνη Χαραλαμπίδου διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη διενέργεια μεσοθεραπείας, ενώ το ιατρείο της είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για ένα ασφαλές αποτέλεσμα.
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τη γιατρό προκειμένου να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της μεσοθεραπείας και να δώσετε στην επιδερμίδα σας τη λάμψη, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που της αξίζει.

Αφήστε σχόλιο