Η περιποίηση δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση

H περιποίηση μπορεί να θεωρείται σε γενικές γραμμές γυναικεία υπόθεση, αυτό δεν σημαίνει βεβαία πως οι άντρες δεν έχουν δικαιώμα στον καλλωπισμό και την φροντίδα.

Στο ιατρείο μας προσφέρεται μία σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες κατάλληλα στοχευμένες για τους άνδρες!

Κρυολιπόλυση

Πείτε αντίο στο αντιαισθητικό “σωσσίβιο”

Το πιο σύνηθες πρόβλημα στη σιλουέτα των ανδρών είναι η κοιλιά, γι’ αυτό και η κρυολιπόλυση αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την αποβολή του συσσωρευμένου λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή. Πρόκειται για επαναστατική θεραπεία η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά συγκεκριμένες ζώνες τοπικού πάχους με τη μέθοδο της ψύξης σε μία και μόνο συνεδρία. Το μηχάνημα της κρυολιπόλυσης δρα στοχευμένα και μέσω της αναρρόφησης και ψύξης του σημείου στους -7 βαθμούς Κελσίου «σκοτώνει» τα λιποκύτταρα που στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί του δέρματος. Η θεραπεία διαρκεί μία ώρα περίπου, είναι ανώδυνη και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

 

Καθαρισμός & Χημικά Peelings

Για άψογη επιδερμίδα

Η καθαρή και υγιής επιδερμίδα δεν είναι αποκλειστικά προνόμιο των γυναικών. Υπάρχει μια σειρά από θεραπείες προσώπου
που εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία στο ανδρικό πρόσωπο. Μικροδερμοαπόξεση για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και άνοιγμα των πόρων, dermapen για ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, χημικά peelings και laser για λείανση ρυτίδων, αντιμετώπιση ακμής και «σβήσιμο» ουλών, δυσχρωμιών και πανάδων.

 

Αποτρίχωση Laser

Απαλλαγείτε οριστικά από την έντονη τριχοφυΐα.
Το ξέρατε ότι το 40% των επισκέψεων για αποτρίχωση laser παγκοσμίως γίνονται από άνδρες; Με το μηχάνημα laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς το δασύτριχο στήθος και η «μαλλιαρή» πλάτη γίνονται παρελθόν! Συνήθως απαιτούνται 5 συνεδρίες σε κάθε περιοχή για να εξαφανιστεί ως και το 90% της τριχοφυΐας ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Εξίσου ικανοποιητική είναι και η αποτρίχωση στο πρόσωπο, που λύνει κι ένα πρόβλημα ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους άνδρες, τη θυλακίτιδα. Πρόκειται για τα μικρά κόκκινα σπυράκια που εμφανίζονται μετά το ξύρισμα και τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε περαιτέρω μόλυνση της επιδερμίδας.

 

 

Αφήστε σχόλιο