ΒΟΤΟΧ: ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΨΗ ΦΥΣΙΚΑ!

Την αποκαλούν «lunchtime treatment» γιατί διαρκεί μόνο ένα τέταρτο, ενώ θεωρείται πλέον μία από τις δημοφιλέστερες μη επεμβατικές μεθόδους που «σταματάει» τον χρόνο και χαρίζει μία φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.

Τί είναι;
Πρόκειται για μια μορφή φυσικής πρωτεΐνης που παράγεται από το κλωστηρίδιο botulinum (βοτουλινική τοξίνη). Εγχέεται τοπικά με πολύ λεπτή βελόνα και χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του προσώπου που προκαλούν με τη σύσπασή τους ρυτίδες και μικρές γραμμές. Είναι μία διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη χωρίς παρενέργειες. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από την 3η μέρα και συνήθως διαρκούν 4-6 μήνες. Μετά την πάροδο των 15 ημερών συνίσταται επανεξέταση για την περίπτωση που ίσως χρειαστεί κάποια επιπλέον δόση.

Τί πετυχαίνει;
Προλαμβάνει και βελτιώνει τις ρυτίδες έκφρασης: μετώπου, μεσόφρυου, ματιών και λαιμού, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη θεραπεία της υπεριδρωσίας.

Συμβουλές για μετά την θεραπεία:

  • Αποφύγετε το καυτό ντους, το σεσουάρ, το γυμναστήριο, τα spa, τη σάουνα και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, για τις επόμενες 2 ημέρες.
  • Μην εφαρμόζετε make up για 12 ώρες μετά τη θεραπεία.

 

Αφήστε σχόλιο