Ένα νέο μηχάνημα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του laser, διευκολύνοντας την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και ορισμένων δερματικών προβλημάτων που επηρεάζουν την υγεία και την όψη της επιδερμίδας σας.

Πρόκειται για το IQ Elite Laser, τα αποτελέσματα του οποίου θα σας εκπλήξουν.

Τι είναι το  IQ Elite Laser και σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Το IQ Elite Laser είναι ένα εξελιγμένο μηχάνημα laser με καταγωγή από την Αμερική που βασίζεται στην τεχνολογία του Αλεξανδρίτη. Όπως και τα περισσότερα laser Αλεξανδρίτη μπορεί να εφαρμοστεί σε χέρια, πόδια, πλάτη, μπικίνι, ενώ σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εναλλακτικές, το IQ Elite Laser εφαρμόζεται ακόμα και σε ανοιχτόχρωμες τρίχες.

Τι περισσότερο προσφέρει σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα laser;

Το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία στο χώρο της αποτρίχωσης (Skintel Melanin Reader), η οποία του επιτρέπει να «διαβάζει» το δέρμα πριν από κάθε εφαρμογή ώστε να προσαρμόζεται στον τύπο του αλλά και στην υφή της τρίχας. Χάρη σ’ αυτήν τη λειτουργία, το IQ Elite Laser προσφέρει την πιο στοχευμένη και αποτελεσματική δράση από όλα τα διαθέσιμα μοντέλα laser, ενώ τα αποτελέσματά του είναι μόνιμα.

Επιπλέον, πέρα από την καταπολέμηση της τριχοφυΐας, το IQ Elite Laser συμβάλλει και στην αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως οι ευρυαγγείες, οι ρυτίδες και η μελάγχρωση.

Πότε γίνεται η εφαρμογή του και πότε φαίνονται τα αποτελέσματά του;

Το IQ Elite Laser μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαυρισμένα δέρματα, καθώς η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης είναι εμφανή, ενώ από την τρίτη εφαρμογή η τριχοφυΐα μπορεί να μειωθεί μέχρι και σε ποσοστό 50%.

Το ιατρείο της δερματολόγου Ειρήνης Χαραλαμπίδου είναι εξοπλισμένο με το μηχάνημα IQ Elite Laser, προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας σε άνδρες και γυναίκες αλλά και για την καταπολέμηση δερματικών ζητημάτων.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ώστε να δοκιμάσετε το IQ Elite Laser και να επωφεληθείτε από την προηγμένη τεχνολογία και την άμεση δράση του.

Αφήστε σχόλιο