Χημικά peeling προσώπου που θα σας χαρίσουν την απόλυτη ανανέωση φέτος τα Χριστούγεννα!

Η πιο φωτεινή και χαρούμενη περίοδος όλου του χρόνου πλησιάζει και μαζί της η στιγμή να χαρίσουμε στον εαυτό μας το δώρο που θα ανανεώσει εμφάνιση και διάθεση μαζί! Πρόκειται για την εποχή που όλοι μας θέλουμε να ρίξουμε λίγη χρυσόσκονη που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση μας.

Ανάλογα, λοιπόν, με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τύπου δέρματος, υπάρχουν θεραπείες προσώπου με χημικά peeling, που αναζωογονούν τους ιστούς της επιδερμίδας, διορθώνουν τις ρυτίδες του προσώπου, την υφή αλλά και τις μελαχρώσεις του, και κλείνουν πόρους, βελτιώνοντας θεαματικά πανάδες και ουλές ακμής σε μία ή περισσότερες συνεδρίες.

Θα αναρωτιέστε όμως, πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο. Χρησιμοποιούνται διάφορα οξέα ή άλλες ουσίες, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Τα διαλύματα αυτά μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, δημιουργούν ελεγχόμενο έγκαυμα στο δέρμα, με αποτέλεσμα την προοδευτική απολέπιση των εξωτερικών στοιβάδων της επιδερμίδας και τελικά την ανανέωση της. Ανάλογα με το είδος του peeling παρατηρείται ερυθρότητα και ήπια ή έντονη απολέπιση, που διαρκεί από τρεις – τέσσερις έως και δεκαεπτά ημέρες.

Σε περιπτώσεις ακμής, την κατάλληλη πρόταση αποτελούν τα χημικά peelings γλυκολικού ή σαλικυκού οξέος, τα οποία έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, να βελτιώνουν την υφή του δέρματος με άριστα αποτελέσματα. Ενδείκνυται για άτομα με φαγεσωρική ακμή. Ενώ σε περιπτώσεις δερματικών προβλημάτων, που χαρακτηρίζονται από δυσχρωμίες, ιδανικά αποτελούν τα χημικά peeling με οξέα φρούτων ή πιο ισχυρά peeling με σαλικυλικό οξύ, που απολεπίζουν και αποχρωματίζουν το δέρμα.

Για ένα τέλειο όμως, και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να ενισχύουμε τις παραπάνω θεραπείες με τα κατάλληλη προϊόντα περιποίησης και αγωγής στο σπίτι. Σχεδιασμένη για την πρόληψη μελλοντικών βλαβών, την προστασία του υγιούς δέρματος, και την διόρθωση προηγούμενων ζημιών, η σειρά προϊόντων της SkinCeuticals, για προηγμένη φροντίδα της επιδερμίδας, διατηρεί και βελτιώνει την υγεία του δέρματος, ενώ συμπληρώνει και προστατεύει τα αποτελέσματα της κλινικής διαδικασίας.

Πριν από κάθε θεραπεία χημικού peeling, είναι σημαντικό να καθαρίζουμε την επιδερμίδα του προσώπου με το BLEMISH + AGE CLEANSER GEL, ενώ το GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT αποτελεί το ιδανικό προϊόν για την προετοιμασία κατά το διάστημα πριν από την εφαρμογή των χημικών peeling. Το εφαρμόζουμε κάθε βράδυ στο πρόσωπο μας για τη διάρκεια δύο εβδομάδων, ενώ σταματάμε την εφαρμογή του μία εβδομάδα πριν τη θεραπεία peeling και την συνεχίζουμε μετά από αυτήν για συντήρηση.

Αφήστε σχόλιο