Η Βιταμίνη C θα προετοιμάσει το δέρμα σου για τα Χριστούγεννα

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση λύσεων που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου παραπάνω λάμψη και ζωντάνια ενόψει Χριστουγέννων, τότε αξίζει να προσθέσεις στη ρουτίνα σου τη Βιταμίνη C.

Γνωστή και ως L-ασκορβικό οξύ, η Βιταμίνη C προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της φρεσκάδας του, στην προστασία του από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και στην καθυστέρηση της φωτογήρανσης. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και περιορίζει σημάδια, όπως δυσχρωμίες και δερματικές κηλίδες.

Πώς μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τις ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης C; Τα παρακάτω προϊόντα θα σου λύσουν τα χέρια:

Phformula V.I.T.A. Concentrated Serum

Ένα συμπυκνωμένος ορός που περιέχει Βιταμίνη C σε διάφορες μορφές. Ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της. Είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος, ιδιαίτερα για αφυδατωμένες επιδερμίδες με εμφανή σημάδια φωτογήρανσης, ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Medik8 C Tetra Lux

Ο  C Tetra Lux από τη Medik8 είναι ένας αντιοξειδωτικός ορός με Βιταμίνη C σε λιπιδική μορφή. Καταπολεμά τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Πρόκειται για έναν προληπτικό και προστατευτικό ορό, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χρησιμοποίησέ τον μετά τον πρωινό καθαρισμό, εφαρμόζοντας 4 σταγόνες στα δάχτυλα ή απευθείας στην επιδερμίδα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Φρόντισε το προϊόν να έχει απορροφηθεί πριν εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα.

SkinCeuticals C E Ferulic

Ο C E Ferulic από την εταιρία SkinCeuticals είναι ένας τριπλός αντιοξειδωτικός ορός με 15% περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C. Η χρήση του προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει τα λιπίδια της επιδερμίδας.

Είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση. Εφάρμοσε 4-5 σταγόνες του προϊόντος σε στεγνό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν και πριν την ενυδατική σου κρέμα.

Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τη δερματολόγο Ειρήνη Χαραλαμπίδου προκειμένου να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της Βιταμίνης C αλλά και τα προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε να τονώσεις την επιδερμίδα σου για τις γιορτές.

Αφήστε σχόλιο