Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ Volux για ένα άψογα σμιλεμένο περίγραμμα προσώπου

Αν αναρωτιέσαι πώς να ενισχύσεις το περίγραμμα του προσώπου σου χωρίς χειρουργική επέμβαση, η απάντηση ακούσει στο όνομα Volux.

Τι είναι η θεραπεία με Volux και πώς λειτουργεί;

Πρόκειται για μια θεραπεία με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ που στοχεύει στο πιγούνι και το περίγραμμα της γνάθου. Το Volux είναι ένα εύπλαστο και μαλακό υλικό που χρησιμοποιείται όταν παρατηρείται χαλάρωση στη γνάθο, για την αντιμετώπιση του λεγόμενου διπλοσάγονου, καθώς και για τις περιπτώσεις που ο ασθενής επιθυμεί να τονίσει τις γωνίες του προσώπου του.

Γιατί να επιλέξει κανείς τη σμίλευση με υαλουρονικό οξύ Volux;

Ο λόγος που το Volux είναι τόσο δημοφιλές είναι η μη επεμβατική φύση της θεραπείας. Αποτελεί εξαιρετική μη χειρουργική εναλλακτική που συμβάλλει στο σχεδιασμό μιας καλοσχηματισμένης γνάθου με συμμετρική αρμονία και φυσικό αποτέλεσμα.

Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Ένα από το πολλά πλεονεκτήματα του Volux είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Στις νεότερες ηλικίες προτιμάται συνήθως για να τονίσει τις γωνίες του προσώπου ή όταν υπάρχει υποπλασία του πιγουνιού και της κάτω γνάθου. Σε μεγαλύτερες ηλικίες επιλέγεται για να αντιμετωπιστούν τα σημάδια γήρανσης και τυχόν χαλάρωση στη γνάθο.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα μιας θεραπείας με Volux;

Τα οφέλη της θεραπείας διαρκούν περίπου δύο έτη καθώς το υαλουρονικό οξύ απορροφάται από το σώμα με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, η σταδιακή εφαρμογή της θεραπείας με επαναλήψεις σε βάθος εξαμήνου μπορεί να προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια.

Υπάρχουν παρενέργειες από την εφαρμογή της θεραπείας;

Όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης υαλουρονικού οξέος, είναι πιθανό να εμφανιστούν στην περιοχή οίδημα ή εκχυμώσεις που όμως υποχωρούν σε λίγες μέρες. Μετά την εφαρμογή του Volux ενδέχεται να παρατηρηθεί και ελαφρύς πόνος που αντιμετωπίζεται με χορήγηση παυσίπονου αν χρειαστεί.

Προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές στη διαδικασία, είναι απαραίτητο η θεραπεία να γίνεται από εξειδικευμένους δερματολόγους που γνωρίζουν τις κατάλληλες τεχνικές και χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη δερματολόγο Ειρήνη Χαραλαμπίδου και απόλαυσε τα οφέλη μιας θεραπείας Volux με τη συνδρομή ενός έμπειρου και καταρτισμένου επαγγελματία.

Αφήστε σχόλιο