Θεραπεία αναδόμησης M.E.L.A. Resurfacing: όλα όσα θέλεις να μάθεις!

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα υπερμελάγχρωσης, αυτή η επαναστατική θεραπεία αναδόμησης προσφέρει μια άμεση και αποτελεσματική λύση με πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα σου.
Τι ακριβώς είναι η θεραπεία αναδόμησης M.E.L.A. Resurfacing και πού βοηθάει;
Πρόκειται για μια θεραπεία που δρα ενάντια στην υπερμελάγχρωση και προσαρμόζεται στο φωτότυπο κάθε επιδερμίδας. Χρησιμοποιεί τις συνθέσεις M.E.L.A powerclay για την αποτελεσματικότερη μάχη ενάντια στην υπερμελάγχρωση. Τα συστατικά των συνθέσεων αυτών απομακρύνουν την υπάρχουσα χρωστική από την επιδερμίδα και διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, στοχεύοντας στην αναδόμηση του δέρματος. Παράλληλα, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και έχουν αντιοξειδωτική δράση.
Οι ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας φυσικά δεν εξαντλούνται μόνο στα παραπάνω. Η θεραπεία αναδόμησης M.E.L.A. Resurfacing δρα ενάντια σε κάθε τύπο υπερμελάγχρωσης, όπως μέλασμα, χλόασμα, μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, γεροντικές κηλίδες και επιφανειακή υπερμελάγχρωση, ενώ προσφέρει και ποικίλα λευκαντικά και αντιγηραντικά οφέλη. Η θεραπεία γίνεται με τρόπο φιλικό προς την επιδερμίδα, ενώ η εφαρμογή της βοηθά και στην καλύτερη ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος.
Γιατί συστήνεται η θεραπεία αναδόμησης M.E.L.A. Resurfacing να γίνεται μετά την πάροδο της καλοκαιρινής περιόδου;
Μετά την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο την περίοδο του καλοκαιριού τα συμπτώματα της υπερμελάγχρωσης ενδέχεται να είναι πιο έντονα, κάνοντας την περίοδο μετά το καλοκαίρι ιδανική για την εφαρμογή της θεραπείας.
Επιπλέον, μετά τη θεραπεία αναδόμησης πρέπει να αποφεύγεται η μακρόχρονη παραμονή στον ήλιο για τις 10 πρώτες ημέρες, ενώ απαραίτητη κρίνεται και η ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία.
Η διενέργεια της θεραπείας αναδόμησης M.E.L.A. Resurfacing πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας προκειμένου να προσφέρει τα πολλαπλά οφέλη της στην επιδερμίδα σου.
Η δερματολόγος Ειρήνη Χαραλαμπίδου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην εφαρμογή τέτοιων θεραπειών, λειτουργώντας με προσοχή και φροντίδα στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σου. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό για να ενημερωθείς σχετικά με τη θεραπεία υπερμελάγχρωσης και να διαπιστώσεις τα οφέλη της στην επιδερμίδα σου.

Αφήστε σχόλιο