Το νεσεσέρ των διακοπών: όλα όσα χρειάζεσαι για να προστατεύσεις και να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου

Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα! Η μέρα που θα ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών και μαζί μ’ αυτή και το νεσεσέρ με όλα όσα χρειάζεσαι για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου όσο θα βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι.
Τι δεν θα πρέπει λοιπόν να λείπει από το νεσεσέρ σου;
Αν έπρεπε να ορίσουμε τρεις βασικές κατηγορίες με προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε, αυτές θα ήταν καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία.
Καθαρισμός
Μετά από μια γεμάτη μέρα με εξερεύνηση στο νησί ή χαλάρωση στην παραλία, η επιδερμίδα σου χρειάζεται έναν αποτελεσματικό καθαρισμό που θα απομακρύνει το makeup, υπολείμματα αντηλιακού και περιβαλλοντικούς ρύπους. Το CALMWISE SOOTHING CLEANSER από την Medik8 έχει καταπραϋντική δράση και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από όλους τους ρύπους.
Ενυδάτωση
Με τη συνεχή έκθεση στον ήλιο, το δέρμα χρειάζεται καλή ενυδάτωση και φροντίδα. Η Medik8 C-TETRA CREAM είναι μια αντιοξειδωτική κρέμα με βιταμίνη C. Προσφέρει ενυδάτωση και αντιγήρανση, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές συνέπειές τους.
Αντηλιακή προστασία
Εννοείται πως κανένα νεσεσέρ διακοπών δεν είναι έτοιμο χωρίς τα απαραίτητα αντηλιακά προσώπου και σώματος που θα προστατεύσουν το δέρμα από τη βλαβερή ακτινοβολία.
Το SUNTIQUE I’M TONE UP Multi Base/SPF 50+ PA++++ είναι ένα αντηλιακό προσώπου με απαλή, μη κολλώδη υφή, ιδανικό για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα. Απορροφάται αμέσως αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση, ενώ η χρήση του για εκτεταμένο χρονικό διάστημα (πάνω από 12 εβδομάδες) μπορεί να μειώσει τις δυσχρωμίες και να ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας.
Γιατί είναι τόσο σημαντικό το skincare στις διακοπές;
Στη διάρκεια των διακοπών η επιδερμίδα εκτίθεται σε πολλούς επιβαρυντικούς παράγοντες – ήλιος, θάλασσα, ιδρώτας, άμμος, makeup. Γι’ αυτό και ένα συστηματικό skincare με τα σωστά προϊόντα είναι απαραίτητο προκειμένου να προστατεύσεις το δέρμα σου, να αποφύγεις πανάδες και δυσχρωμίες και να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή.
Στο e-derma.gr θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να οργανώσεις το νεσεσέρ των διακοπών, φροντίζοντας το δέρμα σου σωστά και αποτελεσματικά!

Αφήστε σχόλιο