Μόνιμη αποτρίχωση: Απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας!

Εάν οι προσπάθειες σας για να απαλλαγείτε από τον εφιάλτη της επίμονης τριχοφυΐας με συμβατικούς τρόπους έχουν εξαντληθεί, ήρθε η ώρα να δώσετε την ψήφο εμπιστοσύνης σας στην αισθητική ιατρική.

Η μη επεμβατική μέθοδος Laser αποτρίχωσης επιστημονικά αποδεδειγμένα κατορθώνει να αποδυναμώσει την τρίχα από τη ρίζα της με αποτέλεσμα να την εξαφανίσει οριστικά. Είναι μόνιμη, αποτελεσματική και ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης, καθώς καταστρέφει τους θύλακες των τριχών και αποτρέπει την ανάπτυξη των νέων. Προστατεύει το δέρμα από τον ερεθισμό που προκαλούν μέθοδοι, όπως αποτριχωτικές ταινιές, κερί ή ξυράφι, οι οποίες όχι μόνο δεν δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνουν. Ακόμη, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, όπως θυλακίτιδα και φλεγμονή. Την ίδια στιγμή, μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως το κερί, προκαλούν σε βάθος χρόνου χαλάρωση του δέρματος.

Το δέρμα μας αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας, καθιστώντας απαραίτητη την ιδιαίτερη φροντίδα του. Ο κατάλληλος γιατρός για να μας συμβουλέψει αποτελεσματικά και με ασφάλεια στη διαδικασία της αποτρίχωσης είναι μόνο ο δερματολόγος, που θα μας συστήσει την ιδανική εξατομικευμένη θεραπεία, ανάλογα με το χρώμα και τον τύπο του δέρματός μας.

H προηγμένη μέθοδος αποτρίχωσης laser σε δερματολόγο καθιστά την διαδικασία τυπικά ανώδυνη ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Το συγχρονισμένο σύστημα δυναμικής ψύξης που διαθέτει το μηχάνημα laser, ψεκάζει τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να προσφέρει εξαιρετική άνεση στον ασθενή.

Αποχαιρετήστε μια για πάντα την ενοχλητική τριχοφυΐα αποτελεσματικά, ανώδυνα και με ασφάλεια με την κατάλληλη καθοδήγηση από τον δερματολόγο σας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Κλείστε το ραντεβού σας και συμβουλευτείτε έναν ειδικό!

 

 

Αφήστε σχόλιο