Θεραπεία VOLUX: Η επανάσταση στην ανάπλαση του προσώπου!

Τη στιγμή που το δέρμα αρχίζει να χάνει τον όγκο και την ελαστικότητά του με την πάροδο του χρόνου, τα σημεία κάτω από το πηγούνι και οι ιστοί χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σχήμα του προσώπου.

Η ενέσιμη θεραπεία υαλουρονικού οξέως Volux, αποτελεί μια μη χειρουργική εναλλακτική λύση για το σχεδιασμό μιας καλοσχηματισμένης γνάθου,  χωρίς πόνο, με εντελώς φυσικά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε ηλικία. Αποκαθιστά αποτελεσματικά το σχήμα χαρίζοντας στο κάτω μέρος του προσώπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δημιουργεί αρμονική συμμετρία στο πρόσωπο.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της νέας θεραπείας Volux είναι η υψηλή πυκνότητα της σε σε σύγκριση με άλλα δερματικά fillers, η αποτελεσματικότητα της στην ανύψωση των ιστών και η δυνατότητα να παρέχει το κατάλληλο σχήμα επαναφοράς στο οβάλ του προσώπου.

Η διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς, από τις συνήθειες στον τρόπο ζωής του, καθώς και από την ποιότητα του υλικού και το σημείο του προσώπου στο οποίο εφαρμόζεται. Ο μέσος όρος διάρκειας που εκτιμάται σύμφωνα με εφαρμογές είναι από 1.5 έως και 2  χρόνια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις παραπάνω συνθήκες.

Αφήστε σχόλιο